Kinderopvang

Peuteropvang Citrien

Peuteropvang in Rotterdam Feijenoord

Introductie

De natuur zien, voelen en ruiken

Opgroeien in de buitenlucht. Dát is peuteropvang Citrien. Een opvang bij speelboerderij Odilia, midden in de stad Rotterdam. Gro-up vindt het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk buiten zijn. Bij peuteropvang Citrien komt dit mooi samen: peuteropvang in de buitenlucht!

Dierenverzorger

Nadat u uw kind ’s morgens heeft gebracht, gaat het gelijk even bij de pony’s kijken. Een aai over hun neus en door naar de kippenren: daar zijn vannacht kuikentjes geboren, wat lief! En gelijk even de kippen voeren, dan hebben ook zij hun ontbijt gehad. Bij peuteropvang Citrien ervaart uw kind hoe het is op een boerderij: uw peuter mag met de dieren spelen en het verzorgen. Een unieke ervaring, zeker in de stad.

Tellen met takken en stenen

Ook is er veel aandacht voor taal, rekenen en andere ontwikkelingsgebieden. Het liefst in combinatie met de natuur. Hoeveel takjes heb jij? Waarom kleuren de bladeren rood? Hoeveel eieren hebben de kippen deze week gelegd? Spelenderwijs leren de kinderen. Ook door ze te laten vertellen wat ze zien en beleven. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen de kinderen daarbij, zodat ze hun ervaringen met hun ouders kunnen delen na een dag vol plezier bij peuteropvang Citrien!

Klaar voor de volgende stap

Bij peuteropvang Citrien werken we met voorschoolse educatie (VE). Zo krijgt uw peuter gelijk de basis mee die het nodig heeft voor de volgende stap: de basisschool.

Meer informatie

EUR 8,50

bruto per uur*

*Dit is een geschat tarief gebaseerd op het gemiddelde van deze locatie.

LRK 622470632

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:40 - 14:00
Dinsdag
08:40 - 14:00
Woensdag
08:40 - 11:40
Donderdag
08:40 - 14:00
Vrijdag
08:40 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
010 483 28 00

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Adres

Breeweg 3-5
3075 LJ Rotterdam
Feijenoord

Dit is ons team

Heb je een van ons nodig? Bel of app!