Kinderopvang

Peuteropvang De Klimmers

Peuteropvang in Capelle aan den IJssel Schenkel

Introductie

Op onze peuteropvang bereiden we je kind perfect voor op de basisschool. Spelenderwijs, dus het is niet alleen heel leerzaam, maar ook heel leuk. We zijn kleinschalig. Elke medewerker kent alle kinderen bij naam. Zo kunnen we je kind precies de juiste begeleiding geven.

Mogen we je voorstellen aan Puk

We werken aan de hand van Uk & Puk. Puk is een lieve knuffel en de beste vriend van ieder kind. Puk durft alles, en stimuleert je kind op die manier om ook dingen te proberen. Met het programma Uk & Puk bereiden we je kind spelenderwijs op school voor. Daarbij besteden we veel aandacht aan de Nederlandse taal, maar ook aan het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters.

Heel veel te doen

Elke dag staat hier bol van uitdaging. We hebben verschillende leuke speelhoeken gecreëerd. Het speelgoed in de hoeken ligt op ooghoogte, zodat ze er makkelijk mee aan de slag kunnen. Voor ieder kind is er genoeg te doen. We werken met thema’s. Elke zes weken is er een nieuw thema waarbinnen we allerlei activiteiten bedenken. Dat geeft duidelijkheid en structuur.

En als het even kan, spelen we buiten. Of gaan we met de elektrische bakfiets op stap. Genieten van de natuur. En stiekem kijken ze soms ook naar de ‘grote’ kinderen van de basisschool die naast ons spelen. Zo wordt de stap naar school wat kleiner.

Samenwerking

De overgang van peuteropvang naar de basisschool is een belangrijke stap. Wij zorgen voor een goede overdracht naar de basisschool. Wij zijn een VVE-locatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie). Daarvoor is de samenwerking met school belangrijk. We werken nauw samen met de omliggende scholen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 186214005

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 12:30
Dinsdag
08:30 - 12:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 12:30
Vrijdag
08:30 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 74

Adres

Bongerd 8
2906 VK Capelle aan den IJssel
Schenkel
  • Avatar

    Ruth van Bochove

    Locatiemanager