Kinderopvang

Peuteropvang De Speeldoos

Peuteropvang De Speeldoos in Rhoon

Introductie

Maak kennis met Peuteropvang De Speeldoos in Rhoon, Rotterdam! Wij bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Zo ziet Peuteropvang De Speeldoos eruit

Peuteropvang De Speeldoos is een prachtige ruimte met veel natuurlijke lichtinval. De verschillende hoeken zijn duidelijk ingericht. Je kind kan daardoor zelfstandig op ontdekking gaan. Daarnaast hebben we een afgeschermde buitenruimte waar je kind ongestoord kan fietsen, voetballen en ravotten.

Uniek aan onze locatie: we hebben sensomotorische bakken. Hierin zitten materialen zoals (speel)zand, meel, rijst, macaroni, bonen of maïs. Wedden dat je kind hier heel vaak lang mee zal spelen.

Wat doen we op De Speeldoos

Op de peuteropvang ontwikkelt je kind zich al spelend. Om straks helemaal klaar te zijn voor de basisschool. Op Peuteropvang De Speeldoos gebruiken we hiervoor het Voorschoolse Educatie (VE)-programma Bas. Dit bestaat uit verschillende thema’s. Ieder met zijn eigen woordkaarten om de woordenschat van je kind te vergroten. Je krijgt de kaarten ook thuisgestuurd. Zodat jij ook gezellig met je kind de woorden kan oefenen.

Verder lezen we voor uit bij het themapassende boekjes, zingen we liedjes, spelen spelletjes. En we knutselen er op los. Voor de oudere kinderen hebben we 3-plus werkjes. Vaak hebben die een rekenprikkel. Ook als voorbereiding op de basisschool.

Ook zijn we dol op evenementen en feestdagen. Zoals de Nationale Voorleesdag, Pannenkoekendag, ModderDag, Dierendag, Valentijnsdag en het Suikerfeest. We doen rondom deze dagen verschillende activiteiten, spelletjes en eten samen.

Samen

Opgroeien gebeurt nooit alleen. Dat blijkt al uit het feit dat wij jou mogen helpen met jouw kind laten opgroeien. Dat dan we dan ook samen. Zo krijg je voor de zomervakantie een activiteitenboekje. Daarin staan leuke liedjes, animatiefilmpjes, boekjes, activiteiten en knutselwerkjes om de vakantie door te komen. Ook organiseren we aan het einde van het schooljaar een uitje voor alle kinderen én hun ouders.

Ook werken we nauw samen met drie basisscholen. Sterker je vindt Peuteropvang De Speeldoos op een schoolcampus. We gaan bijvoorbeeld wekelijks gymmen in hun zaal. En lenen ontwikkelingsmateriaal van de scholen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 300306064

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:10 - 12:10
Dinsdag
08:10 - 12:10
Woensdag
08:10 - 12:10
Donderdag
08:10 - 12:10
Vrijdag
08:10 - 12:10
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 17 59 25 06

Adres

De Knip 1
3162 WL Rhoon
  • Avatar

    Linda Feunekes

    Locatiemanager