Kinderopvang

Peuteropvang Het Ganzennest

Peuteropvang Het Ganzennest in Moerkapelle

Introductie

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Vanuit het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-thema Uk en Puk bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Het Ganzennest.

Genieten van de buitenlucht

Weer of geen weer, we gaan iedere dag naar buiten voor de leukste activiteiten. Spelletjes doen op onze gezellige speelplaats, ravotten in de zandbak of verstoppertje spelen op het nabijgelegen parkje. Maar ook de natuurlijke omgeving rondom peuteropvang Het Ganzennest nodigt uit om eropuit te gaan. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind iets doet wat hij of zij leuk vindt. We bewonderen graag de prachtige bouwwerken in de bouwhoek, genieten van heerlijke lekkernijen vanuit de speelkeuken of laten kinderen rustig lezen in de leeshoek. Laat uw kind het zelf beleven!

De medewerkers van Peuteropvang Het Ganzennest houden rekening met alle geloofsovertuigingen.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij vinden een goede overdracht naar ouders en de basisschool extra belangrijk. Handig voor uw kind en u is dat buitenschoolse opvang Het Ganzennest in hetzelfde gebouw zit. Veilig en vertrouwd. Wij werken ook nauw samen met de basisscholen OBS de Keijzerschool, CBS de Rehoboth en de basisscholen in Zevenhuizen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 133295874

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 38 98 82

Adres

Raadhuisstraat 40a
2751 AW Moerkapelle
  • Avatar

    Shaylene Hagebeek

    Locatiemanager