Kinderopvang

Peuteropvang IKC Florence Nightingale

Speeltaalhuis IKC Florence Nightingale in Zoetermeer Oosterheem

Introductie

Hoe mooi zou het zijn als uw kind een voorsprong heeft op de basisschool? En op die manier veel succesmomenten ervaart bij het leren? En daardoor zelfverzekerder op school komt? Allemaal redenen om de spel- en taalontwikkeling te stimuleren. Dat doen we met veel plezier bij speeltaalhuis Florence Nightingale. Het legt uw kind geen windeieren. Uw zoon of dochter maakt een vliegende start op school. En komt thuis met vriendjes en leuke verhalen.

Zoeken in alle hoeken

Speeltaalhuis Florence Nightingale bevindt zich in openbare basisschool Florence Nightingale. Dat biedt veel voordelen. We zitten lekker dicht bij het vuur. En werken nauw samen met deze school in thema’s en activiteiten. Dat doen we in een eigen lokaal ingericht in verschillende hoeken. Iedere hoek biedt weer een andere leeromgeving en uitdaging. Lekker spelenderwijs leren. Want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van jonge kinderen. In ons speeltaalhuis werken we met Voor- en Vroegschoolse Educatie. Kent u deze doelgerichte Piramide-educatie?

Ruimte om lekker buiten te spelen

Kijk eens door de ogen van uw kind naar buiten. Wat ziet u? Grasvelden om te rennen? Bomen om in te klimmen? Schommels in leuke speeltuinen? Uw kind geniet daarvan. Daarom spelen wij graag buiten in alle seizoenen. Gelukkig grenst ons speeltaalhuis aan een uitdagende buitenspeelruimte met grote sportvelden. Daar heeft uw kind alle ruimte om zich uit te leven. Zijn we klaar met sporten? Dan gaan we regelmatig naar de grote speeltuin aan de overkant.

Samenwerking is het sleutelwoord

Consultatiebureaus. Basisscholen. Opvangvoorzieningen. Uw kind ziet veel verschillende pedagogisch werkers. Dat gaat geruisloos, maar wel handig als we met elkaar blijven communiceren. Daarom zorgt speeltaalhuis Florence Nightingale ervoor dat de basisschool aanhaakt waar wij zijn gebleven. Natuurlijk allemaal in overleg met u als ouder. Zodat de ontwikkeling van uw kind voorop blijft staan. Zelfs tijdens het onbezorgde spelen!
Gaat uw kind naar school? Onze collega’s van de buitenschoolse opvang staan voor u en uw kind klaar.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 243653943

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:20 - 12:20
Dinsdag
08:20 - 12:20
Woensdag
08:20 - 12:20
Donderdag
08:20 - 12:20
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 12 23 97 41

Adres

Zanzibarplein 90
2721 GE Zoetermeer
Oosterheem
  • Avatar

    Lykke Kortekaas

    Locatiemanager