Kinderopvang

Peuteropvang Jade

Peuteropvang Jade in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

“Wat er ook speelt in de wereld, laat het vooral de kinderen zijn.”
Peuteropvang Jade biedt die speelplek aan uw kind. Een veilige plek met veel groen waar uw kind kan spelen, ontdekken en groeien. En tegelijkertijd in kleine stapjes kan leren. Spelenderwijs. Zo stimuleren wij ook de zelfredzaamheid van uw peuter. En maken we de overstap naar de basisschool kleiner. Wij zijn een VE-peuteropvang (Voorschoolse Educatie). Twee gediplomeerde pedagogisch medewerkers staan klaar voor uw ondernemende peuter. Zij worden ondersteund en begeleid door een hbo-leerkracht of hbo-coach.

Maak kennis met Puk

Kent u Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van uw peuter. Kinderen leren begrippen als groot en klein, lang en kort. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze de pop Puk beter maken met pleisters en verbandjes. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Jade. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van uw peuter.

Samenwerking met school

Peuteropvang Jade werkt intensief samen met de van Brienenoordschool in de wijk IJsselmonde. BSO Topaas is ook in de school gevestigd en is net als de basisschool en onze peuteropvang onderdeel van Gro-up. We zijn een organisatie en werken vanuit dezelfde visie. De kinderen die de peutergroep verlaten om naar de basisschool te gaan, vinden al snel hun plekje op BSO Topaas doordat ze regelmatig op bezoek zijn geweest bij de BSO. Zo kennen ze de pedagogisch medewerkers al en de ruimtes.

Samenwerking met u

Goed contact tussen de ouder en de pedagogisch medewerkers is belangrijk. Dan weten wij wat er speelt in de thuissituatie en wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling die uw kind doormaakt op de peuteropvang. Wij gebruiken hiervoor ons observatiesysteem. Ook organiseren wij elke week een ouder-/kindactiviteit. In samenwerking met de basisschool organiseren wij verschillende ouderthema’s. U bent van harte welkom om langs te komen!

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 800694090

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 12:15
Dinsdag
08:15 - 12:15
Woensdag
08:15 - 12:15
Donderdag
08:15 - 12:15
Vrijdag
08:15 - 12:15
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 13 12 44 00

Adres

Percevalweg 4
3077 NK Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Kika Kruijff

    Locatiemanager