Kinderopvang

Peuteropvang KC De Touwladder

Speeltaalhuis KC De Touwladder in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Het leven van uw peuter is één grote ontdekkingstocht. Wij helpen uw kind graag in deze reis. Bijvoorbeeld door hem of haar te leren hoe je samen met andere kinderen speelt. Of door hem of haar meer woorden te leren. Of te leren hoe je langere zinnen maakt. Bij speeltaalhuis De Touwladder doen we dat spelenderwijs. Want spelen is wat kinderen het liefste doen!

Bij speeltaalhuis De Touwladder kan uw kind lekker spelen

We spelen lekker buiten als het mooi weer is. De peuters fietsen en steppen totdat ze moe zijn. Binnen is er ook genoeg te beleven. Er is veel speelgoed en we knutselen elke week. Daarnaast is er een gymzaal waar uw kind heerlijk kan klimmen en klauteren. Zo ontwikkelt uw kind zijn of haar grove motoriek.

Uw kind ontwikkelt zijn of haar taal bij ons

Wij werken namelijk met de Piramidemethode. Binnen die methode leert uw kind begrippen rondom verschillende thema’s. Het afgelopen jaar kwamen bijvoorbeeld de thema’s eten, seizoenen en kunst langs.

We zorgen ervoor dat uw kind goed voorbereid naar de basisschool gaat

Is uw kind drie jaar geworden? Dan nemen we hem of haar regelmatig mee naar de basisschool. Zo kan uw kind alvast rustig wennen aan deze nieuwe en spannende omgeving. Als uw kind bijna vier jaar is, vullen we een peuter-kleuter-overdrachtformulier in. We bespreken dit formulier met u. Daarna sturen wij het naar de nieuwe basisschool van uw kind. Op deze manier werken we aan een zogenoemde doorgaande leerlijn. Voor de beste ontwikkelingskansen voor uw kind.

U vindt ons in de wijk Seghwaert

Speeltaalhuis De Touwladder is gevestigd in basisschool De Touwladder. Vanaf het speeltaalhuis loopt u in een paar minuten naar het station van de Randstadrail.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 142928677

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 24 39 41

Adres

Velddreef 326-328
2727 CV Zoetermeer
Seghwaert
  • Natasja-bewerkt-300x300.jpg

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager