Kinderopvang

Peuteropvang KC De Touwladder

Speeltaalhuis KC De Touwladder in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Speeltaalhuis KC de Touwladder is een peuteropvang in de wijk Seghwaert, Zoetermeer. De peuteropvang is er voor alle kinderen vanaf twee jaar tot de leeftijd waarop ze naar de basisschool gaan. Al spelend te kunnen leren en ontwikkelen ze zichzelf bij ons. Wij hebben aandacht voor de totale ontwikkeling van jouw kind. Met elkaar zorgen we er niet alleen voor dat je kind professioneel wordt opgevangen. Je kind beleeft ook leuke en uitdagende dingen. En krijgt de mogelijkheid om zich optimaal te ontwikkelen.

Speeltaalhuis De Touwladder

Wij hebben twee groepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Waarvan een in de middag gebruikt wordt door de buitenschoolse opvang. In de ruimte hangt een fijne, huiselijke sfeer. Er zijn verschillende speelhoeken op de groep. Zo is er een huishoek, een bouwhoek en een leeshoek. Ook is er voldoende uitdagend speelmateriaal. Van houten blokken tot muziekinstrumenten. En van puzzels tot klei: de peuters kunnen het allemaal ontdekken en zich zo spelenderwijs ontwikkelen. Iedere dag spelen de kinderen buiten. Heerlijk spelen en je energie kwijtraken! Van zandtaartjes bakken, fietsen, steppen tot overgooien met de bal: wat een plezier! Daarnaast leren klimmen en klauteren in de gymzaal. Waar ook regelmatig dans- en peutergymlessen zijn. Je zal zien hoe je kind volop geniet en zo spelenderwijs de motorische ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Thematisch werken

Op De Touwladder werken we met de Piramide methode. Daarbij volgen we gedurende een aantal weken thema’s. Waar we onze activiteiten op aanpaan. Wij verzinnen themagerichte activiteiten om alle ontwikkelingsgebieden van de peuter spelenderwijs te stimuleren. Ook doen wij mee aan landelijke themadagen. Denk aan ModderDag en de Kinderboekenweek. Wij maken onderdeel uit van kindcentrum (KC) De Touwladder. Daarom zorgen wij voor een warme overdracht naar de leerkracht van de kleuterklas als je kind bijna 4 jaar is.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 142928677

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
08:45 - 12:45
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 24 39 41

Adres

Velddreef 326-328
2727 CV Zoetermeer
  • Avatar

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager