Kinderopvang

Peuteropvang Maansteen

Peuteropvang Maansteen in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

Maak kennis met Puk

Ken je Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van jeondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij je kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van je peuter. Kinderen leren begrippen als groot en klein, lang en kort. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze de pop Puk beter maken met pleisters en verbandjes. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang maansteen. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van je peuter.

Samenwerking

Wij houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van je zoon of dochter. Tijdens het brengmoment staat de koffie of thee klaar en is er tijd voor een praatje. Ook kunnen er ervaringen uitgewisseld worden en is er tijd om bijvoorbeeld een puzzel met je kind te doen of iets te knutselen. Of misschien wil je peuter wel trots zijn of haar zelfgemaakte tekening laten zien.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 121850572

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 13:35
Dinsdag
08:15 - 13:35
Woensdag
08:20 - 11:15
Donderdag
08:15 - 13:35
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 53 59 05 34

Adres

Koninginneweg 5
3077 LE Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Jennifer de Bruin

    Locatiemanager