Kinderopvang

Peuteropvang Parelmoer

Peuteropvang Parelmoer in Rotterdam Crooswijk

Introductie

Bij Peuteropvang Parelmoer zorgen we elke dag voor een warme sfeer, waardoor ieder kind in onze groep zich thuis en gezien voelt. Hier mag je kind zijn wie het is en luisteren we goed naar de behoeften, zodat we onze activiteiten en aanpak op ieder kind kunnen afstemmen. Want niemand is hetzelfde.

Lekker naar buiten

Bij Parelmoer vinden we buiten zijn misschien wel leuker dan binnen zitten. Daarom gaan twee keer per dagdeel naar buiten. En dat heeft voor een groot deel met onze mooie buitenruimte te maken. Daar vinden de kinderen een natuurspeeltuin waar ze lekker kunnen spelen, rennen en verstoppen.. Er zijn schommels, er is een zandbak en omdat er overal op de grond houtsnippers liggen is het veilig en natuurlijk. Sowieso geven we de kinderen alle ruimte om de natuur te ontdekken.

Binnen is het ook leuk

Binnen zijn er twee fijne groepsruimtes naast elkaar, met speelgoedkasten op kindhoogte. De kinderen kunnen lekker zelf aan de slag aan een van de lage tafels. We hebben verschillende speelhoeken gecreëerd, waaronder een huishoek met pannen en lepels, een bouwhoek en een steeds veranderende themahoek. In de themahoek maken we veel gebruik van levensecht materiaal. Zo hadden we laatst een strandhoek met zand erin en hebben we er ook eens pizza’s gemaakt.

Bijzondere activiteiten

We vinden het ook heel leuk om bijzondere dingen te organiseren voor de kinderen. Zo doen we mee met de Peutervierdaagse en Kinderboekenweek. Ook doen we veel activiteiten samen met basisschool de Talma. Zo krijgen de kinderen ook weleens ‘muziekles’. Of we doen samen iets sportiefs. Wij werken met thema’s uit het programma voor Voorschoolse Educatie (VE) Uk & Puk. En die sluiten aan bij de thema’s van de school.

Een fijne overgang

We zijn onderdeel van Kindcentrum Talma. KC Talma is ontstaan vanuit een gedeelde visie en samenwerking tussen onze peuteropvang, de buitenschoolse opvang (BSO) en basisschool de Talma. Wij werken nauw met hen samen en maken zo de stap naar de basisschool zo klein en fijn mogelijk.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 322975013

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:00 - 15:45
Dinsdag
08:00 - 15:45
Woensdag
08:00 - 15:45
Donderdag
08:00 - 15:45
Vrijdag
08:00 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 21 14 41 81

Adres

Vaandrigstraat 15
3034 PX Rotterdam
Crooswijk
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager