Kinderopvang

Peuteropvang Rozenkwarts

Peuteropvang Rozenkwarts in Rotterdam Crooswijk

Introductie

Bij Peuteropvang Rozenkwarts grijpen we iedere mogelijkheid om naar buiten te gaan met beide handen aan. Want van de buitenlucht worden de kinderen uiteindelijk toch het meest blij. En het is nog gezond ook. We werken met drie groepen peuters die onderling veel samenwerken en samen spelen..

Een heerlijke plek

We zijn superblij met onze plek, en de kinderen ook. Binnen is het ruim en heel gezellig. Er zijn verschillende speelhoeken, zoals een huishoek, een leeshoek en een themahoek. De themahoek veranderen we vaak, zodat het telkens helemaal past bij het thema van dat moment. De kasten met speelgoed en spullen staan op kindhoogte. De kinderen kiezen gewoon zelf waar ze zin in hebben en gaan lekker aan de slag. Buiten is het net zo fijn. Daar vinden de kinderen een groot speelplein waar ze samen met de andere kinderen kunnen fietsen of bewegen op de muziek die uit de spelpaal komt . Ook kan er lekker met een bal gespeeld worden. En de zandbak blijft ook een favoriet van velen.

De perfecte voorbereiding

Wij werken met het voorschoolse-educatieprogramma Uk & Puk. Daarmee bereiden we je kind perfect voor op de basisschool. We hebben veel aandacht voor de Nederlandse taal, maar besteden ook aandacht aan beginnend rekenen, de motorische ontwikkeling en sociale vaardigheden.

We werken samen met de scholen in de buurt. Voor welke basisschool jullie straks ook kiezen, wij zorgen voor een goede overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 211935591

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:05 - 15:50
Dinsdag
08:05 - 15:50
Woensdag
08:05 - 12:05
Donderdag
08:05 - 15:50
Vrijdag
08:05 - 15:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 30 08 81 30

Adres

Isaäc Hubertstraat 151
3034 CS Rotterdam
Crooswijk
  • Avatar

    Marion Bax

    Locatiemanager