Kinderopvang

Peuteropvang Saffier

Peuteropvang Saffier in Rotterdam Kralingen

Introductie

Welkom bij peuteropvang Saffier in Rotterdam Kralingen! Zoek je een inspirerende en stimulerende omgeving voor je peuter? Gevonden! Peuteropvang Saffier van gro-up is trots op wat wij te bieden hebben. En maken je graag net zo enthousiast maken over onze peuteropvang.

Zo zie Peuteropvang Saffier eruit

WiHet gloednieuwe gebouw van peuteropvang Saffier is fris en modern. Met ruime groepsruimtes en grote ramen is er veel natuurlijk licht. De locatie is ingericht met duidelijke en aantrekkelijke hoeken, waar thema's uitgebreid worden verkend. De nieuwsgierigheid en ontwikkeling van je kind kunnen hier echt gedijen.

Natuurlijk staat je kind centraal in onze peuteropvang. Alles is op kindhoogte geplaatst. Dus je peuter kan zelf materialen pakken en opruimen. Onze groepsruimte daagt je kind uit om te ontdekken en te leren. In een veilige en vertrouwde omgeving.

Maar het draait bij Saffier niet alleen om binnen spelen. Ook buiten beleeft je kind veel avonturen. We hebben een eigen buitenruimte met een blotevoetenpad. Je kind ontdekt de buitenwereld dus met al zijn/haar zintuigen. Bovendien spelen we samen met kleuters van de nabijgelegen school. Hierdoor heeft je peuter een dynamische en stimulerende speelomgeving heeft.

Samen bij Peuteropvang Saffier

Bij Saffier geloven we dan ook in het belang van samenspel. Onze oudste peuters spelen dus soms samen met de kleuters. Dit bevordert niet alleen de sociale interactie, maar biedt ook waardevolle leermomenten voor uw kind door te leren van oudere kinderen.

En wat Saffier echt uniek maakt zit ook in samenwerking. Namelijk onze nauwe samenwerking met de basisschool. We stemmen onze thema's af op die van de kleuterschool. Dit zorgt voor een vertrouwde en naadloze overgang naar de volgende fase van het onderwijs.

Thema’s en activiteiten bij Saffier

Dankzij het Voorschoolse Educatie-programma (VE) Uk en Puk leert je kind spelenderwijs op Peuteropvang Saffier. Aan de hand van pop Puk en allerlei thema’s, leert je kind de wereld kennen. Ook groeit zijn/haar woordenschat en ontwikkelt je peuter zich sociaal-emotioneel.

Naast onze dagelijkse activiteiten nemen we deel aan leuke evenementen zoals de Peuter4daagse, de Kinderboekenweek en de Voorleesdagen. Daarnaast organiseren we uitstapjes naar de kinderboerderij en maken we herfstwandelingen.

Kortom: bij Saffier krijgt je peuter volop kansen om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld te ontdekken.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 256686695

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:15 - 15:45
Dinsdag
08:15 - 15:45
Woensdag
08:15 - 12:45
Donderdag
08:15 - 15:45
Vrijdag
08:15 - 15:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 10 32 78 91

Adres

Jaffahof 75
3061 KZ Rotterdam
Kralingen
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager