Kinderopvang

Peuteropvang Schateiland

Peuteropvang Schateiland in Klaaswaal

Introductie

Welkom op Peuteropvang Schateiland in Klaaswaal. Hier kan je kind elke dinsdag- en donderdagochtend terecht om een leuke, leerzame tijd te beleven. Je kind leert hoe het is om samen te spelen met andere kinderen en wordt zo goed voorbereid op de basisschool.

Ieder kind is anders

Op Peuteropvang Schateiland hebben we oog voor ieder afzonderlijk kind. Daardoor zijn we altijd in staat activiteiten te bedenken die helemaal passen bij jouw kind. Onze gevarieerde activiteiten stimuleren groei op alle gebieden, van lezen en spelen tot bewegen en creativiteit. Bij de activiteiten draait het om de ervaring. Kinderen krijgen alle ruimte om fouten te maken en zo van alles te leren.

De sfeer op Peuteropvang Schateiland in Klaaswaal

Ons gebouw is lekker knus en huiselijk. Al het speelgoed is op oog- en grijphoogte van de kinderen, dus ze kunnen er zelf mee aan de slag. Gaan ze op de gang spelen met de dino’s, in de groep een boek lezen of een puzzel maken aan de lange tafel? Of gaan we lekker naar buiten? Daar hebben we een mooie ontdektuin waar je door de wilgenhut kunt lopen, in een autoband aan de boom kunt slingeren en veel modder waar we beestjes kunnen zoeken. Of gaan we vandaag zandtaartjes maken in de zandbak, een fietskartocht maken met vriendjes of de bal overrollen in de babyweide?

Bijzondere momenten

Sommige dagen zijn nog net iets bijzonderder dan andere. Bijvoorbeeld ModderDag, dan trekken we eropuit om in de modder te spelen en lekker vies te worden. Een ander hoogtepunt is het jaarlijkse locatiefeest. Ook heel leuk is het voorleesontbijt, dan komen kinderen van school voorlezen voor de kleintjes. Sowieso organiseren we één keer per zes weken een speciaal Peuterevent met school.

Uitgebreide overdracht

Wij zorgen voor een uitgebreide overdracht als je kind straks naar de basisschool gaat. Als jullie voor CSG de Vliet kiezen, maar natuurlijk ook als jullie voor een andere school kiezen. In Klaaswaal of ergens anders. Zo maken we de stap naar school zo klein en fijn mogelijk.

Onze peuteropvang is er twee ochtenden per week, op dinsdag en donderdag. Wil je dat je kind vaker bij ons terechtkan, dan is ons kinderdagverblijf een logischere optie.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager de je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 187572859

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 23 18 61 26

Adres

Berkenlaan 16
3286 XC Klaaswaal
  • Avatar

    Nathalie Hoogvliet

    Locatiemanager