Kinderopvang

Peuteropvang Shri Krishna

Peuteropvang Shri Krishna in De Meern

Introductie

Welkom bij peuteropvang Shri Krishna!

Peuteropvang Shri Krishna is gevestigd in de gelijknamige basisschool Shri Krishna. Dit is een kleine, veilige school met een Hindoeïstische grondslag. Onze peuteropvanglocatie sluit zich hierbij zoveel mogelijk aan. Dit uit zich bijvoorbeeld in ons voedingsbeleid en de viering van traditionele Hindoeïstische feestdagen. Maar ook in de verbinding tussen verschillende culturen; uit respect voor de overtuiging van anderen. Iedereen is welkom bij peuteropvang Shri Krishna!

Voorschoolse Educatie

Bij peuteropvang Shri Krishna werken we met de voorschoolse methode Uk en Puk. Deze methode stimuleert de ontwikkeling van jonge kinderen. En bereidt ze op speelse wijze voor op de basisschool. Onze pedagogisch medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid. Ze kijken naar wat kinderen ondernemen en interessant vinden, sluiten daarbij aan en dagen ze uit om zich verder te ontwikkelen. We besteden ook veel aandacht aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal van kinderen. In de activiteiten in de groep wordt ook aandacht besteed aan beginnend rekenen en sociale vaardigheden. Dit gebeurt allemaal spelenderwijs.

Nieuwbouw

Het nieuwe gebouw is net opgeleverd. Na de kerstvakantie gaan we inrichten en op 17 januari starten we met de eerste peuters in de groep.

Rondleiding aanvragen

Benieuwd naar peuteropvang Shri Krishna er van binnen uitziet? Kom langs voor een rondleiding. Wij kijken er naar uit uw peuter te ontmoeten.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 221528398

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
8:30 - 12:30
Dinsdag
8:30 - 12:30
Woensdag
8:30 - 12:30
Donderdag
8:30 - 12:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 68 79 72

Adres

Van Lawick van Pabstlaan 3
3543 RA De Meern
  • Avatar

    Mirjam de Boode

    Locatiemanager