Kinderopvang

Peuteropvang Shri Krishna

Peuteropvang Shri Krishna in De Meern

Introductie

Welkom op Peuteropvang Shri Krishna in De Meern. Je vindt ons in het gebouw van de gelijknamige basisschool. Wij zijn een compacte peuteropvang met een Hindoeïstische grondslag. Maar dat betekent niet dat we er alleen voor Hindoeïstische kinderen zijn. Iedereen is hier welkom.

Het opstapje naar de basisschool

Bij Peuteropvang Shri Krishna werken we werken met voorschoolse educatie en bereiden je kind zo perfect voor op de basisschool. De basis van wat we doen staat vast, maar we geven de kinderen elke dag veel inspraak. Zo voelen ze zich echt betrokken bij wat we doen. We werken themagericht, zodat de onderwerpen die we behandelen helemaal passen bij de leeftijd van de kinderen. Veel aandacht besteden we daarbij aan de ontwikkeling van de Nederlandse taal.

Ook vinden we zelfredzaamheid erg belangrijk: zelf je jas aan doen, zelf je boterham smeren en zelf keuzes maken. In een groep functioneren kan niet zonder sociale vaardigheden, de peutergroep is een goede omgeving om dit te oefenen en leren. We leren luisteren naar elkaar, samen spelen, opruimen en vooral samen plezier hebben.

Een heerlijke plek

We zijn superblij met onze plek. De groep is ruim en in hoeken ingedeeld. Zo is er een huishoek, leeshoek, bouwhoek en een atelierhoek. Deze zijn op kindhoogte ingericht, zodat de kinderen zelf kiezen waarmee ze willen spelen. Er is voldoende ontwikkelingsmateriaal, zoals blokken, boeken en knutselspullen. Door de lichtinval is de ruimte heel licht en overzichtelijk.

Direct aan ons lokaal grenst onze mooie tuin, met beplanting en een zandbak. Daar kunnen de kinderen lekker buiten zijn. Als we willen fietsen of voetballen, mogen we gebruik maken van het grote schoolplein. Daar zijn ook een klimpaard, klimrekken en glijbanen. We doen ook mee met veel bijzondere activiteiten van de school. Zo vieren we het Holifeest, Diwali en lopen we mee met de Gandhi march. Ook vieren we Pasen, Sinterklaas en Kerst, het Suikerfeest en het Offerfeest.

De perfecte overgang

Als je kind straks 4 wordt, is het tijd voor de basisschool. Wij werken intensief samen met basisschool Shri Krishna. Maar ook als jullie voor een andere school kiezen, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 221528398

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 82 68 79 72

Adres

Van Lawick van Pabstlaan 3
3543 RA De Meern
  • Avatar

    Irina Leijdekker

    Locatiemanager