Kinderopvang

Peuteropvang Spectrum

Peuteropvang De Kunstenmakers in Rotterdam Nesselande

Introductie

Een dag bij peuteropvang De Kunstenmakers begint altijd hetzelfde. Kinderen houden namelijk van vaste rituelen. Een warm welkom zorgt ervoor dat uw kind zich veilig en vertrouwd voelt. Wij vangen uw kind op in een huiselijke omgeving en laten het een fijne ochtend beleven.

Puk & Ko

Op peuteropvang De Kunstenmakers werken we met het educatieprogramma Puk & Ko. Binnen dit programma is er veel aandacht voor taalontwikkeling. We besteden ook veel aandacht aan de sociaal-communicatieve ontwikkeling van uw kind. Kinderen leren vaardigheden zoals opkomen voor jezelf, samen spelen en werken, aardig doen, gevoelens delen, omgaan met ruzie en kiezen. We stimuleren de ontwikkeling van kinderen door uit te gaan van mogelijkheden. Zo kan uw kind zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen.

Spelen en buitenspelen

De groepsruimtes zijn ingedeeld in hoeken en er is een themahoek. We werken door het jaar heen met verschillende thema’s: Dit ben ik, Hatsjoe, Knuffels, Hoera een baby, Eet smakelijk, Oef wat warm, Welkom op de peuteropvang, Regen, Reuzen en kabouters, Wat heb jij aan vandaag?. Ieder thema heeft eigen materialen waarmee de kinderen werken en spelen. En buitenspelen is bij ons een feestje! Er is zoveel te doen in het groen. Van een zand-water-speelcombinatie tot aangelegde straatjes waar kinderen kunnen fietsen. Komt u ook eens kijken?

Kinderopvang en onderwijs vormen samen een Integraal Kindcentrum

We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool Het Spectrum. Samen vormen we een Integraal Kindcentrum (IKC). We zorgen voor een doorgaande ontwikkelingslijn en organiseren gezamenlijke activiteiten. We laten uw kind ervaren dat het uniek is en dat het zijn of haar talenten kan ontwikkelen. U hoort het allemaal tijdens onze tienminutengesprekken. Vandaar dat ons Integraal Kindcentrum ‘Samen Uniek’ heet.

Feesten en grote activiteiten vieren we samen

Denk hierbij aan een lentefeest, halloweenoptocht, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen. Het is erg bijzonder om zoveel kinderen en hun ouders bij elkaar te hebben. Natuurlijk stemmen we de activiteiten af op de verschillende leeftijden. En het is superleuk dat broertjes en zusjes van nul tot en met twaalf jaar dit samen vieren.

Samenwerking

We werken samen met het Centrum Jeugd en Gezin, Buurtwerk, de bibliotheek en Logopedie en Kinderfysiotherapie in Nesselande.

Wilt u eens komen kennismaken? Welkom! Belt of mailt u ons voor een afspraak?

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 830363701

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 22

Adres

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Nikki van den Hombergh

    Locatiemanager