Kinderopvang

Peuteropvang Speelplushuis de Touwladder

Peuteropvang in Zoetermeer Seghwaert

Introductie

Heeft jouw kind wat extra ondersteuning nodig om straks helemaal klaar te zijn voor de basisschool of een andere passende vervolgplek? Dan is Speelplushuis KC De Touwladder de perfecte locatie in Zoetermeer Seghwaert. We zijn er speciaal voor kinderen met een indicatie. Onze groepen zijn kleiner dan op een reguliere peuteropvang, onze gespecialiseerde pedagogisch medewerkers weten precies hoe ze jouw kind de benodigde extra aandacht geven.

Net zo leuk

Het Speelplushuis is net zo leuk als het Speeltaalhuis. Ook hier leert je kind heel veel door lekker te spelen. We werken op basis van de Piramide-methode. Daarbij stemmen we onze activiteiten af op steeds wisselende thema’s. We vullen deze methode aan met andere methodes om te voldoen aan de ondersteuningsbehoefte van je kind. Zo ontwikkelt jouw kind zich op eigen tempo en is hij of zij straks helemaal klaar voor een passende vervolgplek.

Speelplushuis KC De Touwladder is een ideale plek

Op Speelplushuis KC De Touwladder voelen kinderen zich direct thuis. De kinderen spelen in de groepsruimte in verschillende hoeken en doen allerlei themagerichte activiteiten. Zo is er een huishoek, leeshoek, bouwhoek en een creatieve hoek. Ook kan je kind onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers gebruik maken van de hal. Daar is veel ruimte voor spel, activiteiten en beweging. Ook heel fijn: je kunt op de naastgelegen parkeerplaats van het gebouw parkeren en de randstadrail is vijf minuten lopen.

Lekker naar buiten

De groepen grenzen direct aan een afgesloten buitenruimte. Hier kunnen de kinderen rennen, fietsen, met zand spelen, springen en allerlei andere activiteiten doen. Ook mag er gebruikgemaakt worden van de speelzaal waar de kinderen volop kunnen bewegen. Daar worden ook dans- en peutergymlessen gegeven. Heel leuk om te zien hoe de kinderen volop genieten en zo spelenderwijs hun motoriek ontwikkelen.

Een goede overdracht

Wij zijn samen met de basisschool onderdeel van een kindcentrum. Maar wat de volgende plek voor je kind ook wordt, wij zorgen altijd voor een uitgebreide overdracht. Zo maken we de overstap zo klein en fijn mogelijk.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Maak een afspraak en kom langs, de locatiemanager beantwoord graag al je vragen.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 142928677

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:45 - 12:45
Dinsdag
08:45 - 12:45
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:45 - 12:45
Vrijdag
08:45 - 12:45
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 45 80 78 90

Adres

Velddreef 322
2727 CV Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager