Kinderopvang

Peuteropvang Woestijnroos

Peuteropvang Reyeroord in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

Peuteropvang Woestijnroos is er voor de peuter die het liefste zoveel mogelijk buiten is. Wij geven je kind een gezonde start door heel veel buiten te spelen. In de lente, zomer, herfst en in de winter.

Genoeg te doen

Als je veel naar buiten gaat, moet het daar natuurlijk wel leuk zijn. Nou, dat zit hier wel goed. We hebben een grote speeltuin waar je kind veilig en beschermd kan spelen. Er is keuze te over: wordt het bijvoorbeeld de wipkip, het speelhuisje of de zandbak? Er is zelfs een voetbalkooi waar de peuters vaak hun eerste meters met een bal maken.

Hier voel je je thuis

Buiten is het hier dus geweldig, maar ook binnen hebben we ervoor gezorgd dat je peuter zich meteen thuis voelt. De kasten met speelgoed staan op kindhoogte, waardoor de kinderen er zelf mee aan de slag kunnen. Heerlijk om te zien hoe die oogjes glinsteren als ze hun favoriete speelgoed zien liggen. We hebben verschillende speelhoeken ingericht, waaronder een huishoek, een leeshoek en een steeds wisselende themahoek. Ook staan er een paar lage tafels waar de kinderen zelf aan kunnen zitten om te spelen met duplo of puzzels.

Bijzondere activiteiten

Het liefst maken we elke dag uniek, dus we organiseren ook graag bijzondere activiteiten. Zo doen we mee aan de Kinderboekenweek. Daarnaast maken we graag uitstapjes in de buurt. Zoals even boodschappen doen, een brief op de post doen of gewoon lekker wandelen.

Een fijne overgang

Wij werken met het Voorschoolse-educatieprogramma (VE) Uk & Puk. Door alles wat je kind hier leert, onder andere op het gebied van de Nederlandse taal, wordt de stap naar de basisschool straks zo klein en fijn mogelijk. Wij hebben veel oog voor je kind. En zorgen als je kind 4 jaar wordt voor een goede overdracht naar de basisschool van jullie keuze.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt onze locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 210851491

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
11:30 - 13:50
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 23 04 70 61

Adres

Herenoord 14
3079 JJ Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Fleur van Hoeckel

    Locatiemanager