Kinderopvang

Peuteropvang Woestijnroos

Peuteropvang Reyeroord in Rotterdam IJsselmonde

Introductie

Geniet jouw peuter van buitenspelen?

Dan is peuteropvang Woestijnroos dé plek voor je ondernemende peuter! Wij geven je kind een gezonde start door heel veel buiten te spelen. In de lente, zomer, herfst én in de winter. Peuteropvang Woestijnroos zit in een grote speeltuin waar kinderen veilig en beschermd kunnen spelen. Er kan gevoetbald, gerend en gespeeld worden. En als we het koud krijgen, warmen we even lekker op in onze gezellige binnenruimte, speciaal ingericht voor peuters.

Maak kennis met Puk

In onze binnenruimte staat het speelgoed op ooghoogte. Dit zorgt ervoor dat je peuter alles zelf kan pakken. Want jonge kinderen leren door te spelen. Wij verhogen de kwaliteit van het spel door kinderen ook samen te laten spelen. Verschillende spelmaterialen en spelvormen zijn binnen handbereik van de kinderen.

Spelenderwijs leren ze met elkaar omgaan

Kent je Puk al? Binnenkort is hij de beste vriend van uw ondernemende peuter. Puk is de pop die alle activiteiten met de kinderen meedoet en alles durft. Puk helpt kinderen de wereld te ontdekken en te begrijpen. Zo bereiden wij uw kind spelenderwijs voor op de basisschool. Thema’s als ‘Welkom Puk’, ‘Ziek zijn’ en ‘Ik en mijn familie’ sluiten aan bij de belevingswereld van jouw peuter. Kinderen leren begrippen als groot en klein, lang en kort. Maar ook leren ze over ziek zijn, gezonde voeding en mogen ze de pop Puk beter maken met pleisters en verbandjes. De Nederlandse taal is hierbij erg belangrijk. Maar ook het leren van vormen, kleuren, cijfers en letters. Spelen en leren gaan hand in hand bij peuteropvang Woestijnroos. Alle activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en de ontwikkeling van jouw peuter.

Zelfstandig maar toch samen

“Ik kan het zelf!” Herkent je dat? Wij horen het dagelijks van de ondernemende, nieuwsgierige peuters. En dat is goed! Zelfstandigheid en zelfredzaamheid zorgen ervoor dat je peuter zelfverzekerder wordt. Wij spelen hierop in met onze inrichting. Laag meubilair zorgt ervoor dat je peuter zelf alles kan pakken. Want jonge kinderen leren door zelf spelen. Wij verhogen de kwaliteit van het spel door kinderen ook samen te laten spelen. Verschillende spelmaterialen en spelvormen zijn binnen handbereik van de kinderen. Spelenderwijs leren ze met elkaar omgaan. Ook worden ze gestimuleerd in alle ontwikkelingsgebieden door het voorschoolse programma Uk & Puk. Dit maakt de stap naar groep 1 op de basisschool makkelijker.

Samenwerking met u en de basisschool

Goed contact tussen de ouder en de pedagogisch medewerkers is belangrijk. Dan weten wij wat er speelt in de thuissituatie en wij houden u op de hoogte van de ontwikkeling die je kind doormaakt op de peuteropvang. Zowel individueel als in de groep. Door alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren met behulp van het voorschoolse programma Uk & Puk, wordt de stap naar groep 1 op de basisschool makkelijker.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 210851491

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 13:50
Dinsdag
08:30 - 13:50
Woensdag
11:30 - 13:50
Donderdag
08:30 - 13:50
Vrijdag
08:30 - 13:50
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 23 04 70 61

Adres

Herenoord 14
3079 JJ Rotterdam
IJsselmonde
  • Avatar

    Rachel Bekker

    Locatiemanager