gro-up jeugd Meet Up op de pleinen van Rotterdam

Meet Up op de pleinen van Rotterdam

Sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren.

Met 15.000 kinderen buitenspelen in Rotterdam? Dankzij onze Meet Ups kunnen kinderen en jongeren op verschillende pleinen in Rotterdam onder begeleiding buitenspelen, talenten ontdekken en zich ontwikkelen. Wij organiseren activiteiten gericht op onder andere spel, sport, kunst, cultuur en natuur.

Je vindt jeugd- en jongerenwerkers van gro-up buurtwerk op de (school)pleinen, sportvelden, speeltuinen, in de Huizen van de Wijk maar ook op scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in Rotterdam. Zo ontwikkelen we een band met de kinderen en jongeren. En zorgen wij voor een veilige omgeving en ruimte om elkaar te ontmoeten.

Wat gaan we de komende weken doen?

Jeugd Meet Up

Jeugdwerkers van gro-up organiseren op verschillende pleinen in Rotterdam sport- en spelactiviteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Wie kan de skippyballenrace voltooien zonder een pion te raken? Wie danst gezellig mee? Of wie gaat de uitdaging aan om zoveel mogelijk rondjes met de hoelahoep te draaien? Kinderen vinden het heerlijk om na een dag op school buiten te zijn. Bij onze Meet Ups kunnen ze al hun energie kwijt en vermaken zij zich met andere kinderen uit de buurt. En dat gewoon op het plein of een sportveld om de hoek!

Jongeren Meet Up

Ook jongeren vanaf 12 jaar hoeven zich niet te vervelen na schooltijd. Van een balletje trappen tot aansluiten bij de meidenclub, beats maken in de studio en zelf muffins bakken. Ook gezellig picknicken op het grasveld en armbandjes maken. We zijn altijd in de buurt. En is er meer behoefte aan gewoon even chillen? Geen probleem!

gro-up jongeren Meet Up op de pleinen van Rotterdam

Zoek ons op

Onze jeugd- en jongerenwerkers vind je op de meeste pleinen van Rotterdam. En ook online zijn we actief. Klik op de naam van de jongerenwerker in jouw buurt. En volg hem of haar op Instagram. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten.

Nesselande - jeugdwerker Bryan en jongerenwerker Stefan

Zevenkamp - jeugdwerker Justin en jongerenwerker Kirsten

Ommoord - jeugdwerker Ana en jongerenwerker Khalid

Oosterflank - jeugdwerker Chris en jongerenwerker Daniel

Lage Land / Prinsenland - jeugdwerker Natasha en jongerenwerker Yesenia

Kralingseveer - jeugdwerker Bastiaan en jongerenwerker Yesenia

Hillegersberg / Schiebroek - jeugdwerker Jesse en jongerenwerker Patricia