gro-up zorgt voor sportiviteit bij kinderen met de DrechtStadLoop

gro-up kinderen lopen de DrechtStadLoop

Wat een indrukwekkende prestaties waren er te zien van kinderen die deelnamen aan de DrechtStadLoop op zondag 5 november. Na afloop toonden ze vol trots hun verdiende medailles.

Voor de jongste deelnemers vanaf 4 jaar was er de gro-up Puppyrun. Zij liepen 400 meter langs de Sarisgang. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar namen deel aan de gro-up Jeugdloop. Het startsein werd gegeven op het Statenplein, waarna ze vol overgave het 2000 meter lange parcours volgden. Ze liepen langs het Bagijnhof en over de Sint Jorisbrug, om vervolgens bij de pylon op het Kromhout om te keren.

Topprestaties

Sommige kinderen liepen hand in hand met een ouder. Anderen gingen dapper alleen op de uitdaging af. De ene liep rustig. De ander koos voor een razendsnelle sprint! Op deze manier zette ieder kind zijn eigen topprestatie neer. Langs de zijlijn werden alle kinderen aangemoedigd door ouders en supporters. Na het bereiken van de finish ontving elke deelnemer een medaille als een prachtige herinnering aan hun inzet.

Sport en bewegen

gro-up wil alle kinderen stimuleren om te bewegen en ondersteunt daarom de DrechtStadLoop als sponsor. In onze kinderopvang weten we dat bewegen gezond én goed is voor de ontwikkeling van ieder kind. En de DrechtStadLoop is een mooie gelegenheid om kinderen kennis te laten maken met sport.