Het gevoel dat meedoen aan de NN Kids Run geeft, gunnen we ieder kind

gro-up kinderen rennen de NN Kids Run tijdens de NN Marathon Rotterdam

Op zaterdag 13 april liepen kinderen de 1 of 2,5 km loop van de NN Kids Run tijdens de NN Marathon Rotterdam. Supertrots renden zij het parcours, aangemoedigd door een enthousiaste menigte van toeschouwers.

Als sponsor zijn we trots om deel uit te mogen maken van dit geweldige evenement. Het enthousiasme van de kinderen, de een nog fanatieker dan de ander, de verhitte maar blije gezichten na afloop, en het trots tonen van de behaalde medailles, dat gunnen we ieder kind!

Maak kennis met grup!

Op een prachtige locatie, midden op de Coolsingel tegenover het stadhuis en naast de finish(!), stond de gro-up corner. Daarin boden we de leuke activiteiten aan. Kinderen knutselden hun eigen medaille en bouwden de mooiste creaties met LEGO. En ook onze nieuwe vrolijke mascotte grup ging voor het eerst op stap! Hij liep rond over de Coolsingel en poseerde samen met kinderen voor foto's. Met zijn enthousiasme zorgde grup voor extra plezier op deze dag.

gro-up mascotte grup tijdens de NN Marathon Rotterdam

Hardlopen voor ieder kind

Ook een groep kinderen vanuit gro-up buurtwerk nam deel aan de NN Kids Run. Bewegen is belangrijk en gezond voor opgroeiende kinderen. Krystle Stok, teamleider buurtwerk, onderstreept dat sport- en beweegactiviteiten voor kinderen niet altijd vanuit hun omgeving toegankelijk zijn. Daarom is het geweldig dat gro-up dit faciliteert. Elk kind verdient het immers om mee te doen.

gro-up kinderen rennen 1 km NN Kids Run tijdens de NN Marathon Rotterdam