Zomerspektakel, hét festival voor kinderen van de BSO

gro-up kinderen dansen op de muziek van DJ Blijwin tijdens het zomerspektakel

Leuker kan de zomervakantie niet beginnen!

Op het terrein van voetbalvereniging Quick verrees afgelopen week een groot festival. Het zomerspektakel bij BSO Haantje de Voorste. Want het begin van de zomervakantie is wel een feestje waard.

Author
"We hebben gedanst en veel gezongen."

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Zomerspektakel

Je laten verwennen bij de beautybar, heel hoog springen op het springkussen of een rondje op de rodeo stier maken: dit is maar een greep van de activiteiten tijdens het festival. Ook liet DJ Blijwin, de bekendste kinder-DJ, de kinderen dansen op vele zomerse hits. “We hebben gedanst en veel gezongen”, zegt Lotte, een van de kinderen van BSO Vroondaal. Want ook de kinderen van de BSO’s Vroondaal, Rataplan, Da Vinci en Pastuso waren van de partij.

“Veel bewegen hoort bij een festival”, zegt Donovan van der Kleij, locatiemanager bij gro-up kinderopvang. “En wat lekkere snacks natuurlijk! Kinderen kregen een bakje popcorn. En ze kozen een gezonde smoothie uit de verschillende tropische smaken.”