Comfortwoning

Slimme oplossingen om langer thuis te blijven wonen

In de Comfortwoning maak je kennis met (technologische) oplossingen waardoor je als langer zelfstandig thuis kan blijven wonen als je ouder wordt. Je ziet veel producten waarvan gezegd wordt: “dat is handig, nooit aan gedacht!”

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

De toekomst dichtbij

Dankzij nieuwe uitvindingen is het steeds makkelijker om langer thuis te wonen. Klinkt dat futuristisch? De Comfortwoning laat zien dat dit wel meevalt. Dit is een gewoon ingerichte woning. Zo zie en ervaar je hoe de eigen woning ingericht kan worden. De producten zijn verdeeld in de categorieën: veiligheid, hygiëne, gemak en welzijn. Zoals een babbeltruc-knop, fietstrainer, robotkat en beeldbellen via de Memory Lane.

Kom langs in de Comfortwoning

Bezoek de Comfortwoning Prins Alexander. Een vrijwilliger leidt je rond en geeft uitleg over de producten.

Wooncentrum Helga

Hendrick Staetsweg 17

3067 VM Rotterdam

gro-up volwassenen oude dames comfortwoning banner

Meer weten

Wil je meer weten, heb je vragen of wilt je een bezoekafspraak maken? Kijk op www.comfortwoning.com. Ook zijn we op werkdagen bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur via 06 58 90 35 07.

De Comfortwoning Prins Alexander is opgezet door Buurtwerk in samenwerking met Lelie zorggroep, Zorg van Nu en Wooncompas.