gro-up volwassene ouder maakt samen met haar dochter muziek

Spelen, beleven, ontdekken en groeien

gro-up kinderopvang is altijd in je buurt

gro-up is altijd in je buurt, met opvang voor kinderen

Op meer dan 300 locaties in Zuid-Holland en Utrecht ben je van harte welkom. We zijn altijd dichtbij. Met ruim 3000 collega’s maken we een wereld van verschil voor kinderen en ouders.

gro-up gruppets website kinderopvang

Kinderopvang wordt leuker en uitdagender

gro-up is het veilige vangnet en de stoere trampoline tegelijk. We laten kinderen graag opveren, verder kijken en verder reiken. Een vertrouwde omgeving om je verwondering de vrije loop te laten. Wat zie je, wat kun je, waar heb je zin in, wat zijn je talenten? Kinderen spelen, beleven, ontdekken en groeien bij onze kinderopvang.

Je bent van harte welkom

gro-up is altijd dichtbij. In meer dan 300 wijken en dorpen in Zuid-Holland en Utrecht vind je ons. Je bent welkom voor buitenschoolse opvang (BSO), kinderdagverblijf, peuteropvang en bijzondere vormen van opvang en verblijf. Zoals antroposofische opvang en kinderopvang plus. We zijn er voor kinderen van 0 tot 13 jaar en voor de ouders. Met veel plezier, professionaliteit en bevlogenheid.

Zoek een kinderopvang locatie

Samen maken we de kinderopvang

We werken samen met de partijen in de buurt. gro-up is onderdeel van de lokale gemeenschap. Met elkaar creëren we de omgeving waar kinderen de ruimte, vrijheid en het vertrouwen hebben om het mooiste uit zichzelf te halen. Kinderen, gezinnen en buurt geven zo met ons vorm, kleur en inhoud aan hun kinderopvang.

Groeiruimte voor kinderen

gro-up voelt zich samen met jou als ouder verantwoordelijk voor de groei van je kind. Je vindt ons naast je. En niet alleen voor kinderopvang. Ook voor kraamzorg, jeugdhulp, buurtwerk en onderwijs zijn we er. Vijf aansluitende groeidomeinen van gro-up staan in de startblokken voor je, voor elke behoefte en fase van kind en gezin. Wat heb je nodig, hoe kunnen wij je helpen? Op elk moment bieden wij de ruimte en creëren we de voorwaarden voor kinderen om te groeien.