Maak kennis met de zorgconsulenten in Den Haag

Jouw contact tijdens je zwangerschap

Zodra je je inschrijft bij gro-up kraamzorg, wijzen wij een zorgconsulent aan voor jou. Zij is jouw vraagbaak en oplosser tijdens je zwangerschap. En alle belangrijke dingen legt ze vast in je geboortedossier.

Binnen twee weken na je inschrijving belt de zorgconsulent je. Zij maakt een afspraak om ergens tussen de 28ste en 32ste week van je zwangerschap bij je langs te komen. Samen bepalen jullie wat je nodig hebt van ons.

Fijn om te weten wie er bij je thuiskomt, toch? Daarom stellen de zorgconsulenten zich hieronder aan je voor.

Author
Zorgconsulente Regio Den Haag Leontine

“Met veel plezier bereid ik je voor op de komst van jouw baby. Rond de 6e maand plannen we een afspraak bij jou thuis. We bespreken dan je persoonlijke situatie en wensen en ik beantwoord al je vragen. Zo stemmen we onze kraamzorg zo goed mogelijk af op jouw persoonlijke situatie. En kan ik bijdragen aan een goede en fijne start voor jou en je kindje."

Author
Zorgconsulente Regio Den Haag Wies

"Bij vragen kun je altijd bij mij terecht. Of het nu gaat over benodigde spulletjes voor je baby, wat je kunt verwachten van de kraamtijd en onze kraamverzorgende of over de kosten. Jouw wensen en vragen staan centraal. Met mijn achtergrond als Sociaal Werker in de regio weet ik de weg goed te vinden als je extra hulp nodig hebt in jouw situatie. Samen maken we jullie kraamtijd tot een bijzondere ervaring."