Maak kennis met de zorgconsulenten in Rotterdam

Jouw contact tijdens je zwangerschap

Zodra je je inschrijft bij gro-up kraamzorg, wijzen wij een zorgconsulent aan voor jou. Zij is jouw vraagbaak en oplosser tijdens je zwangerschap. En alle belangrijke dingen legt ze vast in je geboortedossier.

Direct na je inschrijving belt de zorgconsulent je. En maakt gelijk een afspraak om ergens tussen de 28ste en 32ste week van je zwangerschap bij je langs te komen. Samen bepalen jullie wat je nodig hebt van ons.

Fijn om te weten wie er bij je thuiskomt, toch? Daarom stellen de zorgconsulenten zich hieronder aan je voor.

Zorgconsulenten voor Rotterdam Noord

Author
Lizette

"Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam bij gro-up kraamzorg (voorheen Kraamzorg Rotterdam e.o.) en elke dag werk ik nog steeds met enorm veel plezier. Het is heel bijzonder om op zo’n belangrijk moment in je leven je te mogen voorlichten over wat je kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn wat betreft kraamzorg. Ik ben ervan overtuigd dat goede voorlichting rust kan geven tijdens je zwangerschap en de kraamtijd."

Author
Marjan

"Het is belangrijk dat elk gezin de juiste zorg krijgt die zij nodig heeft. Ik vind het fijn hieraan een bijdrage te leveren; jullie goed te informeren, te ondersteunen en te begeleiden tijdens de zwangerschap en rondom de geboorte zodat jullie een goede start hebben met jullie kindje en een onbezorgde kraamtijd. Zelf word ik binnenkort voor de 6de keer Oma. Het blijft een bijzondere gebeurtenis en daar geniet ik met volle teugen van!"

Author
Muriel

"Elke zwangerschap en situatie is voor iedereen verschillend en uniek en daarom geef ik jou graag een goed advies over je kraamtijd. Na 28 jaar als kraamverzorgende thuis en in een Kraamzorghotel te hebben gewerkt weet ik welke behoeften er zijn in een kraamtijd. Ik hoop je snel aan de telefoon te krijgen of tijdens een huisbezoek te ontmoeten."

Zorgconsulenten voor Rotterdam Oost

Author
Jolanda

"Direct met jou als zwangere in contact staan, dat is voor mij het mooiste onderdeel van zorgconsulent zijn. Het is een fijn gevoel om, samen met mijn collega’s, iets te kunnen betekenen in een bijzondere en spannende periode in het leven wanneer er een nieuw mensje in aantocht is."

Author
Marianne

"Graag wil ik jou begeleiden en ondersteunen tijdens je zwangerschap, rondom de geboorte van je kindje en tijdens je kraamtijd. Als zorgconsulent ga ik graag met je in gesprek over jouw wensen en beantwoord ik graag al je vragen. Samen kijken we naar wat belangrijk is in deze bijzondere periode."

Author
Wendy

"Jou de beste ondersteuning bieden in alle zorg rondom je zwangerschap en de geboorte van je kindje. Dat is waar het mij om gaat. Want goede kraamzorg is zo belangrijk! Als moeder van 2 kinderen en als oud-kraamverzorgende weet ik uit ervaring hoe goede kraamzorg kan bijdragen aan een goede start van jou en je kindje."

Zorgconsulenten voor Rotterdam Zuid

Author
Annemarie

"Elke zwangerschap is uniek en elk gezin bijzonder. Het speciale aan kraamzorg is het directe contact met jou. Dat ik vanaf de zwangerschap tot na de kraamtijd jou en je gezin mag begeleiden en adviseren in deze bijzondere tijd, vind ik het mooiste aan mijn werk."

Author
Debbie

"Het krijgen van een kindje is heel bijzonder en veelal toch ook wel wat spannend. Er komt een heleboel bij kijken. Als zorgconsulent vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat je weet wat je van kraamzorg mag verwachten maar natuurlijk ook wat jouw wensen zijn. Hopelijk mag ik je snel ontmoeten en op het gebied van de kraamzorg begeleiden."