Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Benoordenhout

BSO Benoordenhout in Den Haag Benoordenhout

Introductie

KIDSclub Benoordenhout

Is je kind tien jaar geworden en wel toe aan wat meer uitdaging op de buitenschoolse opvang (BSO)? Kom naar KIDSclub Benoordenhout in Den Haag! Een BSO speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar, waar we veel bewegen en er graag op uit trekken, maar waar we je kind ook helpen bij het maken van huiswerk.

Een gezond leven

Op de KIDSclub is het leven gezond. Er staat fruit klaar en we bewegen veel. Als het even kan gaan we lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Want hoe leer je kinderen een gezonde leefstijl aan? Simpel: door ze gezond te laten leven.

Volop aandacht

We zijn er trots op dat we van ouders vaak complimenten krijgen over de persoonlijke aandacht die hun kind krijgt. Zo helpen we je kind met het huiswerk en praten we over zijn of haar dag. Als je dat wil, wordt je kind daarnaast geobserveerd en begeleid door een pedagogisch coach.

We proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden over hoe het gaat met je kind. Of het nou is tijdens een praatje bij het ophalen of via onze app. Ook houden we vaste oudergesprekken, want opvoeden doen we samen.

Lekker erop uit

We zitten in een supergroene wijk, dus we gaan dan ook graag met z’n allen de natuur in. En als we in de vakantie meer tijd hebben, gaan we naar het strand, een museum of het park. Maar we doen ook veel bijzondere dingen, zoals suppen, samen naar een roofvogelshow of proefjes doen in het Museon. Spelen doen we elke dag, op het plein bij mooi weer en anders in de gymzaal.

We werken veel samen

In de schoolvakanties zijn we dicht, maar dan kan je kind terecht bij BSO Lancelot, verderop in de straat. Ook werken we samen met Schoolvereniging Wolters, met de International Primary school van de Stichting Haagsche Schoolvereniging en met de Montessorischool Waalsdorp.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt locatiemanager Sandra je graag eens rond.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 187113257

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

070 312 00 10

Adres

Van Nijenrodestraat 12
2597 RM Den Haag
Benoordenhout
  • Avatar

    Sandra Rijpsma

    Locatiemanager