Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Benoordenhout

BSO Benoordenhout in Den Haag Benoordenhout

Introductie

Is je kind 9 jaar geworden en wel toe aan wat meer uitdaging op de buitenschoolse opvang (BSO)? Kom naar KIDSclub Benoordenhout in Den Haag! Een BSO speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar, waar we veel bewegen en er graag op uit trekken, maar waar we je kind ook helpen bij het maken van huiswerk.

Een gezond leven

Op de KIDSclub is het leven gezond. Er staat fruit klaar en we bewegen veel. Als het even kan gaan we lekker naar buiten om een frisse neus te halen. En bij slecht weer maken we gebruik van de gymzaal van de schoolvereniging Wolters. Want hoe leer je kinderen een gezonde leefstijl aan? Simpel: door ze gezond te laten leven.

Lekker eropuit

We zitten in een supergroene wijk, dus we gaan dan ook graag de natuur in. Als we in de vakantie meer tijd hebben, gaan we naar het strand, een museum, het Humbertusduin of het park. Maar we doen ook veel bijzondere dingen, zoals suppen, samen naar een roofvogelshow of proefjes doen in het Museon. Spelen doen we elke dag, bij mooi weer buiten op het plein en anders in de gymzaal.

We werken veel samen

In de schoolvakanties zijn we dicht, maar je kind kan dan terecht bij BSO Lancelot, verderop in de straat. Op deze dagen zijn ook de vaste begeleiders van de KIDSclub daar aanwezig. Op woensdag en vrijdag kan je kind hier ook naartoe. Naast de samenwerking met Schoolvereniging Wolters werken we ook samen met Montessorischool Waalsdorp en International Primary School van de Stichting Haagsche Schoolvereniging.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

LRK 187113257

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 20 81 82 93

Adres

Van Nijenrodestraat 12
2597 RM Den Haag
Benoordenhout
  • Avatar

    Kerstin Duits

    Locatiemanager