Kinderopvang

Buitenschoolse opvang KIDSclub Seghwaert

BSO KIDSclub Seghwaert in Zoetermeer

Introductie

Welkom bij KIDSclub Seghwaert in Zoetermeer, dé buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 8,5 tot 12 jaar die wel wat uitdaging kunnen gebruiken. Bij ons komen de kinderen zoveel mogelijk zelf op de fiets naar de BSO toe. Zo kunnen ze alvast zelfstandigheid en verantwoordelijkheid ontwikkelen voordat ze naar de middelbare school gaan.

Bij KIDSclub Seghwaert bepaalt je kind zelf

Bij KIDSclub Seghwaert krijgen kinderen na een drukke schooldag de ruimte om te doen waar ze zelf zin in hebben. Of ze nou actief bezig willen zijn of even willen niksen, alles mag. We bieden veel leuke en uitdagende activiteiten aan. Sommige zijn creatief of sportief, maar we doen ook technische en culinaire activiteiten. We betrekken de kinderen zoveel mogelijk bij het kiezen en bedenken van activiteiten. Want het is leuk en leerzaam als ze het zelf voor het zeggen hebben.

Veel inspraak

Dat de kinderen veel inspraak hebben, merk je ook aan de kinderraad. Daarbij kiest elke locatie een vertegenwoordiger. Die vertegenwoordigers komen eens per twee maanden samen om ideeën uit de ideeënbus te bespreken onder begeleiding van een coördinator. Op deze manier hebben de kinderen invloed op veranderingen, zoals op de locatie, het vakantieprogramma of het eten en drinken.

Een ideale plek

In onze huiselijke ruimte vind je diverse uitdagende materialen, zoals ontdekboxen met 3D-pennen en magneetvissen, maar ook knutsel- en bouwmaterialen waarmee de kinderen zelf aan de slag kunnen. Er is ook een tafelvoetbaltafel en een gezellige 'chill'-hoek waar ze spelletjes kunnen spelen of even kunnen ontspannen met een boek. Buiten is er ook volop ruimte voor sport- en spelactiviteiten.

Te gekke vakanties

Ook in de schoolvakanties is je kind van harte welkom. We bieden dan een uitgebreid programma aan met dagelijks superleuke activiteiten, variërend van speurtochten in de wijk en waterfeesten tot sport- en dansworkshops. We organiseren ook regelmatig uitstapjes op de fiets naar andere locaties voor activiteiten en workshops.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 440855925

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
14:30 - 18:30
Dinsdag
14:30 - 18:30
Woensdag
14:30 - 18:30
Donderdag
14:30 - 18:30
Vrijdag
14:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 22 23 58 66

Adres

Velddreef 322
2727 CV Zoetermeer
Seghwaert
  • Avatar

    Natasja de Goede-Louwe

    Locatiemanager