Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Spectrum

BSO Spectrum in Rotterdam Nesselande

Introductie

Bij Buitenschoolse opvang Het Spectrum in Rotterdam Nesselande geloven we in de unieke talenten van elk kind. Of je kind nou houdt van creativiteit, sport of iets heel anders, wij bieden een breed scala aan activiteiten, uitstapjes en clinics. Zo stimuleren we op onze buitenschoolse opvang (BSO) kinderen om nieuwe dingen te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang Het Spectrum is groot én knus

Met meer dan 200 kinderen kan het lastig lijken om een persoonlijke en gezellige sfeer te behouden. Maar bij Buitenschoolse opvang Het Spectrum lukt dat heel goed. De verschillende leeftijdsgroepen en sfeervolle speelruimtes zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving waar ieder kind zich thuis voelt. We bieden ook voorschoolse opvang aan vanaf 7 uur 's ochtends. Daarnaast kunnen kinderen genieten van vers bereide maaltijden van Olivier Eet.

Drie leeftijdsgroepen

Je kind wordt bij ons ingedeeld in een groep met leeftijdsgenoten. We werken met drie groepen: van 4 tot 7 jaar, van 7 tot 9 jaar en de 9-plussers. Elke groep heeft een vaste pedagogisch medewerker, zodat je kind altijd een vertrouwd gezicht ziet. Naarmate je kind ouder wordt, bieden we meer verantwoordelijkheid en uitdaging. Dat draagt bij aan de zelfredzaamheid van je kind. Voor elke leeftijdsgroep organiseren we specifieke activiteiten. Zo houden we de activiteiten leuk en interessant.

Integraal Kindcentrum in Nesselande

Samen met het kinderdagverblijf, de peuteropvang en basisschool Het Spectrum vormen we een Integraal Kindcentrum (IKC) in Nesselande. We werken nauw samen en organiseren gezamenlijke activiteiten, zoals voorlezen door basisschoolleerlingen en Sinterklaas. We bieden een doorlopende lijn van zorg en onderwijs voor kinderen vanaf hun allereerste levensjaar tot het moment dat ze naar de middelbare school gaan.

BSO Spectrum: ook voor andere basisscholen

We zijn er niet alleen voor kinderen van basisschool Het Spectrum, ook de kinderen van basisscholen Het Tangram en Passe-Partout zijn van harte welkom. Na schooltijd halen we ze op voor een leuke middag vol activiteiten. In de vakanties werken we samen met BSO Toverkunst en BSO Kleinkunst om unieke en sportieve programma’s aan te bieden. Bijvoorbeeld op het strand of in de gymzaal.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager jullie graag eens rond.

Meer informatie

LRK 153811833

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:00 - 18:30
Dinsdag
07:00 - 18:30
Woensdag
07:00 - 18:30
Donderdag
07:00 - 18:30
Vrijdag
07:00 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 22

Adres

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Nikki van den Hombergh

    Locatiemanager