Kinderopvang

Buitenschoolse opvang Villa Wonderland

BSO Villa Wonderland in Capelle aan den IJssel Middelwatering

Introductie

BSO voor het jongere kind

Onze kleuters hebben een gezellig lokaal in de Montessorischool Capelle. We delen de ruimte met peuteropvang Wonderland. Vanaf ongeveer 6 jaar stromen de kinderen door vanuit BSO Villa Wonderland naar BSO Villa Fantasia in Obs Klim-Op.

Talent ontdekken

Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Ons afwisselende activiteitenprogramma staat als een huis! Of wij organiseren het, of we werken samen met Brede School Netwerken Capelle aan den IJssel. Zij organiseren workshops en korte cursussen in één van de scholen waar wij onze opvang bieden. Ook niet onbelangrijk: we mogen sporten in de gymzaal van de Montessorischool. En als het droog is, spelen we graag op het prachtige natuurschoolplein. Genoeg voor uw kind om te ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf!

Training Rots & Water

Op BSO Villa Wonderland doen we veel in groepsverband. Een fijne manier voor kinderen om te oefenen met hun sociale vaardigheden. Dat is soms best lastig. Ter ondersteuning bieden onze speciaal getrainde pedagogisch medewerkers hiervoor de weerbaarheidstraining Rots & Water. Met deze training worden de sociale competenties versterkt en de weerbaarheid vergroot. Erg belangrijk bij pesten.

Iedere vakantie een cool thema

Ook in de vakanties zijn er kook-, sport- en spelactiviteiten. De activiteiten zijn verbonden aan een spannend verhaal met iedere vakantie weer een ander thema. Op wereldreis. De camping. Licht en donker. Techniek. Het thema loopt als een rode draad door de vakanties. Samen met onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea of de bibliotheek. Of ze gaan mee boodschappen doen op de markt. Laat uw kind het zelf beleven!

Samenwerking

We werken nauw samen met de Montessorischool Capelle, Obs Klim-Op en De Horizon, locatie Roerdomplaan. Onze pedagogische werkwijze sluit hier zoveel mogelijk op aan. De BSO zit in hetzelfde gebouw als de school dus is het voor kinderen snel vertrouwd. Er is regelmatig overleg met directie en leerkrachten. We doen zoveel mee aan thema’s en festiviteiten van deze twee scholen.

Meer informatie

Wat kost het?

Onze rekentool geeft je een beeld van wat kinderopvang jou kost.

LRK 292567467

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:30
Dinsdag
08:30 - 18:30
Woensdag
13:30 - 18:30
Donderdag
08:30 - 18:30
Vrijdag
08:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

06 31 93 20 78

Adres

Lijstersingel 22
2902 JD Capelle aan den IJssel
Middelwatering
  • Avatar

    Jolene Konijnenburg

    Locatiemanager