Introductie

Het Geboortecentrum Sophia is een samenwerking tussen gro-up kraamzorg, het Erasmus MC, Verloskundigen Praktijk Rotterdam Oost en Verloskundigen Rotterdam West. Ook werken wij samen met andere verloskundigenpraktijken in Rotterdam. Alle partners in deze bijzondere samenwerking hebben maar één doel: samen de best mogelijke zorg bieden rondom zwangerschap en geboorte.

Bij geboortecentrum Sophia vind je precies de zorg die je zoekt als aanstaande moeder. Je kunt hier zonder medische indicatie bevallen. En is er de mogelijkheid om na je bevalling nog een paar dagen te blijven en tot rust te komen. Onze kraamverzorgenden staan 24 uur per dag voor je klaar met de beste zorg. Zij voeren alle belangrijke controles bij jou en je pasgeboren kindje uit en hebben antwoord op al je vragen.

Zorg van het allerhoogste niveau

Geboortecentrum Sophia is verbonden aan een van de beste ziekenhuizen van de wereld. De zorg die je er krijgt is dan ook van het hoogste niveau. Onze deskundige kraamverzorgenden zijn niet alleen ervaren, maar ook extra geschoold om zorg te verlenen aan vrouwen die met een medische indicatie of keizersnede zijn bevallen.

Van alle gemakken voorzien

De kamers in Geboortecentrum Sophia bieden je alle privacy en voorzieningen die je nodig hebt. Er staat een wiegje voor je pasgeboren kindje en comfortabele bedden voor jou en je partner. De ruime badkamer is voorzien van een toilet en een douche. Daarnaast is er op elke kamer een commode met alle verzorgingsartikelen. Ook is er televisie en WiFi. Tijdens die eerste dagen is het fijn om niet over eten te hoeven na denken. Als je dat wilt, kun je dat daarom helemaal aan ons overlaten. We serveren ontbijt, lunch en avondeten bij je op de kamer. Je kunt er ook voor kiezen om zelf maaltijden mee te nemen en op te warmen in de magnetron.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd hoe geboortecentrum Sophia er in het echt uitziet? Kunnen we ons goed voorstellen. We leiden je dan ook graag rond via de digitale rondleiding.

Lees hier meer over Geboortecentrum Sophia

Meer informatie

Kan ik makkelijk parkeren?

Ja, parkeren kan in de parkeergarage van het Erasmus MC, onder het Museumpark.

Voor wie gelden de bezoekuren?

De bezoekuren gelden voor je kraamvisite, maar je partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk altijd welkom.

Hoeveel kost mijn verblijf?

Per uur in een kraamhotel betaal je €5,10 aan Wettelijke Eigen Bijdrage (WEB). Per volledige dag brengen we 8 uur per dag in rekening. Daarnaast betaal je €20,10 servicekosten per dag voor het gebruik van materialen en faciliteiten. Dat bedrag wordt niet vergoed door je verzekeraar.

Een dag in Geboortecentrum Sophia kost je normaal gesproken dus €60,50. Als je aanvullend verzekerd bent, kan het echter zijn dat je verzekeraar de WEB vergoedt.

Wat kost een badbevalling?

De kosten voor een badbevalling in Geboortecentrum Sophia bedragen € 99,95.

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
00:00 - 24:00
Dinsdag
00:00 - 24:00
Woensdag
00:00 - 24:00
Donderdag
00:00 - 24:00
Vrijdag
00:00 - 24:00
Zaterdag
00:00 - 24:00
Zondag
00:00 - 24:00

Klantcontact en advies

010 282 62 30 e-mail deze locatie

Voor vragen over onze hulpverlening

Adres

Wytemaweg 80
3015 CN Rotterdam
Rotterdam Centrum