Kinderopvang

Kinderdagverblijf Spectrum

Kinderdagverblijf Spectrum in Rotterdam Nesselande

Introductie

Kinderdagverblijf Spectrum is een onderdeel van kindcentrum De Kunstenmakers. Het lentefeest, de Halloweenoptocht, Sinterklaas, Kerstmis en Pasen vieren we met alle kinderen in het kindcentrum. De dagelijkse verzorging van uw kind vindt plaats in een groep met leeftijdsgenoten. Op die manier creëren we een veilige en sfeervolle dagelijkse omgeving.

Ontwikkelen door stimuleren

Wij stimuleren kinderen door uit te gaan van mogelijkheden. Dit doen we door uitdagend spelmateriaal aan te bieden om de fijne en grove motoriek te stimuleren. Spelenderwijs ontwikkelen we de taalontwikkeling door voorwerpen, handelingen en begrippen te benoemen. We zingen liedjes en lezen voor. Onze voorleescoördinator zorgt ervoor dat er interessante en leuke boeken aanwezig zijn.

De sfeer en inrichting van kinderdagverblijf Spectrum

Als u ons gebouw binnenkomt, voelt u direct de gezellige sfeer. De ruime hal nodigt kinderen meteen uit om te spelen of rustig wat te lezen. De groepsruimtes zijn ingedeeld in hoeken. Op meerdere plekken laten we het thema van het moment terugkomen. Er is iedere vier weken een nieuw thema, met eigen materialen. Buiten hebben we een natuurlijk aangelegd speelterrein. Dat plein is speciaal ontworpen om alle ontwikkelingsgebieden te stimuleren. Uw kind kan onder andere met water en zand spelen of fietsen op aangelegde straatjes.

Erop uit!

We gaan er regelmatig op uit. Afhankelijk van het thema bezoeken we een bakkerij, bloemenzaak, dierenwinkel of supermarkt. We maken uitstapjes naar verschillende speeltuinen in de buurt of naar ons eigen strand van de wijk.

Bereikbaarheid en samenwerking

Kinderdagverblijf Spectrum is prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. En is een metro- en bushalte op loopafstand. U kunt gratis parkeren voor de deur. We zitten in hetzelfde gebouw als basisschool Het Spectrum. Samen vormen we Integraal Kindcentrum ‘Samen Uniek’. Wij werken ook samen met de basisscholen Het Tangram en Passe-Partout. Daarnaast werken we samen met de Gro-up-locaties Toverkunst en Kleinkunst en met het Centrum voor Jeugd en Gezin, Buurtwerk, de bibliotheek, Logopedie en Kinderfysiotherapie Nesselande. Wij zijn er voor alle kinderen. En voor u, want u kunt een coffee to go meenemen zodat u met een gerust hart op pad kunt.

Meer informatie

LRK 830363701

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 22

Adres

Robert van 't Hoffstraat 30
3059 PN Rotterdam
Nesselande
  • Avatar

    Sam Bakker

    Locatiemanager