Kinderopvang

Peuteropvang IKC De Edelsteen

Peuteropvang in Zoetermeer

Introductie

Op ons speeltaalhuis, voor kinderen van 2 tot 4 jaar, werken we volgens de Piramidemethode. Daarmee leert je kind nieuwe begrippen binnen verschillende thema’s, zoals kunst, verkeer, wonen en de seizoenen.

Heel veel te doen

Ons fijne gebouw heeft een huiselijke sfeer, waardoor je kind zich er snel thuis voelt. In de hal is er een podium, waar we regelmatig een open podium organiseren. Maar Sinterklaas ontvangen we daar bijvoorbeeld ook.

We spelen veel spelletjes, knutselen met papier en lijm of we spelen in de poppenhoek. Buiten hebben we ons eigen speelplein. Daar kan je kind fietsen, glijden en met zand spelen. We trekken er ook regelmatig op uit. De speeltuin, kinderboerderij en het voeren van de schapen zijn favoriet.

Bijzondere activiteiten

Naast de vaste dagelijkse activiteiten organiseren we ook veel bijzondere dingen. Denk bijvoorbeeld aan peutergym en tuimeljudo. Ook maken we soms een carnavalsoptocht door de wijk, gaan we naar de speeltuin of naar het peutertheater. Ons vakantieprogramma, samen met andere locaties van gro-up, is ook altijd leuk.

Een vloeiende overgang

Als je kind 4 wordt, gaat het naar de basisschool. Met de oudere kinderen nemen we zo nu en dan alvast een kijkje op de basisschool. Zo voelt het goed en vertrouwd als het daadwerkelijk tijd is voor de overstap.

Als je kind binnen IKC De Edelsteen blijft, organiseren we een gesprek met de school, jou en ons. We bespreken dan de ontwikkelings- en leerlijn. Zo zijn de school en (eventueel) buitenschoolse opvang Edelsteen helemaal op de hoogte. Gaat je kind naar een andere basisschool? Dan zorgen wij voor een volledig dossier met daarin alle belangrijke bevindingen.

Wil je de sfeer eens komen proeven? Maak een afspraak en kom langs, dan leidt de locatiemanager je graag eens rond.

Meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor de peuteropvang? De afdeling Klantcontact & Advies beantwoordt ze graag. Stel je vraag via 010-2862777 of klantcontact@gro-up.nl

LRK 181356764

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
08:35 - 12:35
Dinsdag
08:35 - 12:35
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:35 - 12:35
Vrijdag
08:35 - 12:35
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

079 362 00 35

Adres

Topaas 18
2719 VD Zoetermeer
  • Avatar

    Vivien de Koning

    Locatiemanager