Werken als pedagogisch medewerker

Werken in de kinderopvang

Haal het mooiste uit jezelf bij gro-up!

Bij gro-up krijgen kinderen alle ruimte om het mooiste uit zichzelf te halen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Jij krijgt van ons alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Jouw kennis en vaardigheden deel je met de kinderen en hun ouders. Maar ook met collega’s. Want bij gro-up kom je in één grote familie terecht, met ruim 3.000 collega’s. Die waarde hechten aan werkgeluk, vriendschap en plezier.

Dus ben jij die reisleider, verhalenverteller of het sportmaatje waar de kinderen naar op zoek zijn? Kom dan werken bij gro-up en haal het mooiste uit jezelf én de kinderen!

Ik wil werken bij gro-up

"Op de BSO is elke dag anders"

**Calvin** - 'Elke is anders'
Author
Pedagogisch medewerker Calvin

"Ik werk als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang (BSO) en weet uit ervaring dat geen dag hetzelfde is als je met kinderen werkt. Kinderen meenemen in een leuk spel is wat mijn werk zo leuk maakt. Je hoeft geen knutselwonder te zijn om iets creatiefs te verzinnen. Dat ben ik zelf ook niet."

"Groeien is jezelf ontwikkelen. Ontdekken wie je bent. Wat je wil. En welke talenten je hebt. Dat is geen momentopname, maar een ontdekkingstocht over langere tijd."

Anouk de Vries pedagogisch medewerker bij gro-up

Werken bij gro-up kinderopvang

Bij gro-up krijgen kinderen de ruimte om te groeien en ontdekken. En dat geldt ook voor onze medewerkers. Jij kunt jezelf bij ons ontwikkelen en zo het mooiste uit jezelf halen. Dat niet alleen. Samen met je 3500 collega's, ouders en de buurt maak jij het verschil voor kinderen. En creëer jij een vertrouwde omgeving waar zij kunnen spelen en beleven.

✔️ Met meer dan 300 locaties altijd een werkplek dichtbij huis🏚️

✔️ Met onze eigen gro-up academie🎓 altijd ruimte om te ontwikkelen

✔️ Met veel collega's in een hecht team waar vriendschap🤝 en werkgeluk centraal staan

"Thuiskomen op het kinderdagverblijf"

Author
Pedagogisch medewerker Kim

"Het eerste gesprek bij gro-up voelde enorm goed. Het was voor mij echt thuiskomen. Dat gevoel werd nog eens versterkt toen ik na het gesprek de tweejarige BBL-opleiding mocht gaan doen. Een ideale combinatie: studeren en direct starten op het kinderdagverblijf!"

Altijd een vacature in de buurt

GU Groeipad DEF Webbackground (2)
GU Groeipad DEF Webbackground (2)

Veel gestelde vragen over solliciteren bij gro-up

Werkt gro-up volgens een CAO?

gro-up werkt volgens CAO kinderopvang. Dit geldt voor alle medewerkers die werken in de kinderopvang.

Wat kan ik verwachten van een telefonische kennismaking?

We bellen jou na je sollicitatie op om te horen wie je bent en waar je naar op zoek bent en vertellen je graag meer over werken bij gro-up en de functie pedagogisch medewerker.

Hoe bereid ik mij het best voor op een telefonische kennismaking / sollicitatiegesprek?

We vinden het leuk als je iets over jezelf vertelt. We willen ook graag wat weten over je opleidingsachtergrond en eventuele werkervaring binnen de kinderopvang.

Hoe ziet het sollicitatietraject eruit?

We houden van snel schakelen. We bellen je na je sollicitatie op voor een kennismaking. Is er dan van beide kanten een klik dan kijken we samen met jou naar welke vacature het beste past. We plannen vervolgens direct een gesprek in bij de locatie waar jouw voorkeur naar uit gaat. Na dit gesprek volgt er eventueel nog aansluitend een arbeidsvoorwaardengesprek.