Aardig Digivaardig

Word Aardig Digivaardig

Een telefoon of tablet gebruiken is leuk! En gro-up buurtwerk leert je ermee omgaan.

Senioren op de smartphone helpen

Videobellen zodat je je (klein)kinderen vaker kan zien? Internet bankieren omdat je tegenwoordig alles pint? De krantenapp gebruiken om papier te besparen? Met een smartphone of tablet kan het allemaal. En het is helemaal niet moeilijk om te gebruiken. Je moet alleen even op weg geholpen worden. Aardig Digivaardig helpt Rotterdammers daarbij. Woon je niet in de Maasstad? Bekijk dan de video’s op deze pagina.

Met het project Aardig Digivaardig laten gro-up buurtwerk en onze partners senioren zien hoe leuk en handig een telefoon en tablet zijn. Door activiteiten en uitleg. Allemaal vanuit het Huis van de Wijk in jouw buurt. En met de video’s op deze pagina. Zodat je smartphone of tablet straks geen geheimen meer voor je heeft. En heb je dan nog vragen over het gebruik? Loop het Huis van de Wijk binnen. Een buurtgenoot helpt je zo op weg.

Wat kan ik met een telefoon of tablet?

Benieuwd wat je allemaal met een telefoon of tablet kan doen? Bekijk de video.

Kun je deze content niet goed zien? Dan heb je waarschijnlijk voor een aantal cookies geen toestemming gegeven. Accepteer de marketingcookies om de content wel te kunnen zien. 

Akkoord

Handige apps: WhatsApp, FaceTime, Camera, Galerij, Foto's Buienalarm, Buienradar

Activiteiten

Er zijn iedere maand allerlei activiteiten van Aardig Digivaardig. Deze organiseren we vanuit de Huizen van de Wijk in Rotterdam. Kom je ook?

Vind een Huis van de Wijk