Checkpoint Prins Alexander

Checkpoint Alexander

Hulp bij al je geldvragen. Gewoon van een buurtgenoot.

Hulp bij al je geldvragen

Heb je een stapel rekeningen waar je geen raad mee weet, een gemeentelijke brief die je niet snapt of vragen over toeslagen? Bij Checkpoint, een inlooppunt in en voor Rotterdam Alexander, helpen we je. Samen met vrijwilligers en professionals proberen we je vragen te beantwoorden.

Checkpoint Alexander helpt je met vragen over:

  • Administratie en financiën
  • Overheidsbrieven, kwijtscheldingen en DigiD-aanvragen
  • Energie- en andere toeslagen
Checkpoint Prins Alexander

Heb je een vraag waar we je niet mee kunnen helpen? Dan een van onze partners wel. We werken namelijk samen met bijvoorbeeld Vraagwijzer, Sociale Raadslieden, het Wijkteam, Belastingwinkel Rotterdam en andere welzijnsorganisaties. En helpen je daar graag binnen.

Locaties en openingstijden

dinsdag 10:00 tot 13:00 uur Huis van de Wijk Zevenkamp

vrijdag 13:00 tot 15:30 uur Huis van de Wijk Het Lage Land

woensdag 12:00 tot 15:30 uur Huis van de Wijk Ommoord

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor Checkpoint? Vul het formulier in of bel. Nemen we niet op? Laat een bericht achter met je naam, telefoonnummer en hulpvraag en we bellen je snel terug. Ook als je vrijwilliger wilt worden.

Hulp aan huis

Ben je niet in staat om naar één van de Checkpoint-locaties te komen? Dan komen we naar je toe. Bel met 010 – 455 37 99 om een afspraak te maken. Om te beoordelen of onze komst noodzakelijk is, vragen we altijd even waarmee we je kunnen helpen en wat de reden is dat je niet naar ons kunt komen.

Hulp op locatie

We komen met Checkpoint Alexander ook op locatie. Bijvoorbeeld op school tijdens een campagneweek ‘Omgaan met geld’, bij een bedrijf ter promotie van (bedrijfs)vrijwilligerswerk of op een ouderencomplex waar we informatie geven over financiën en schulden.

Kunnen we iets voor (mensen binnen) jouw organisatie betekenen? Neem even contact op via 010 – 455 37 99 voor meer informatie, dan bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek de mogelijkheden.

Shutterstock 1316438120