gro-up stoer meisje

Schoolbegeleiding voor jongeren

Hulp als het niet goed gaat op school

Schoolbegeleiding kan je helpen als het niet goed gaat op school. Als je meer begeleiding nodig hebt dan de school jou kan geven. Bijvoorbeeld omdat je boos of agressief bent. Of omdat je je angstig, alleen of depressief voelt. Soms lukt het dan niet meer om hier zelf een weg in te vinden. Er dreigt een schorsing of verwijdering van school. Of je durft eigenlijk niet meer naar school. Schakel dan gewoon hulp in.

Een trainer kan je helpen

Als je vastloopt op school, kan een trainer van gro-up je helpen. Die staat als een coach naast je en helpt je om naar de toekomst te kijken. Wat zou je anders willen zien op school? Hoe gaat het dan met het contact met klasgenoten en docenten? En hoe gaat het dan thuis? Met je trainer bespreek je dit ook thuis en op school. Met je ouders en je mentor. Zij kunnen meedenken en meehelpen.

Als je weet wat je wilt bereiken, maak je samen met de trainer een plan. Niet te ingewikkeld, heel praktisch. Je werkt in stappen toe naar jouw doel. Op een manier die bij jou past. En dan gewoon aan de slag. Zodat het snel weer beter gaat op school.

A5 Shutterstock 1757111081
Meld je aan voor schoolbegeleiding

Waar bieden we het aan?

We bieden schoolbegeleiding aan in de regio's Haaglanden, Midden-Holland, Maassluis, Vlaardingen & Schiedam en in de gemeente Lansingerland.