Wat is het kinderdagverblijf Zoetermeer?

 • Je kind kan hier tussen 0 en 4 jaar de hele dag spelen;
 • Door het speelgoed en de activiteiten ontwikkelt je kind zich;
 • Het is goed voor de sociaal-emotionele ontwikkeling;
 • Je kind leert omgaan en samenspelen met andere kinderen;
 • De pedagogisch medewerkers zien je kind en weten wat het juiste is voor haar/hem;
 • Jij kan andere dingen doen.

Vanaf hoe oud kan mijn kind naar het kinderdagverblijf?

Vanaf dat je kind 6 maanden is, is het van harte welkom op het kinderdagverblijf. Als het 4 jaar is en naar de basisschool gaat, houdt het op het kinderdagverblijf op.

Je kind kan de hele dag naar het kinderdagverblijf. Zo kan jij naar je werk. Ondertussen is je kind in goede handen bij de pedagogisch medewerkers. Zij zien je kind. En geven het alle ruimte om zichzelf te zijn. Daarom krijgt je kind alle liefde en ruimte om te ontdekken en te ontwikkelen. Met ons speelgoed, de activiteiten en de andere kinderen gaat er op het kinderdagverblijf een wereld voor je kind open. We zorgen altijd dat we voor iedere leeftijd iets leuks doen. Zo wordt het in al die vier jaar nooit te moeilijk of kinderachtig voor je kind.

2B AFG 200926 SWKG COKD MN Villadehogehoed 046
gro-up jeugdhulp Dagprogramma Jonge Kind

Wat leert mijn kind op het kinderdagverblijf

Voor een kind is alles nog nieuw. Juist kleine kinderen leren daarom elke dag wat nieuws. Bij gro-up weten we dat. De pedagogisch medewerkers geven je kind daarom elke dag weer precies datgene waar het iets nieuws van leert. Dat kan speelgoed zijn, een liedje of een activiteit. Zo maakt je kind tussen 0 en 4 jaar reuzestappen in de ontwikkeling.

Je kind leert ook veel van de andere kinderen op het kinderdagverblijf. Een baby trekt zich op aan een peuter, een 3-jarige leert als het een baby helpt. Kinderen van alle leeftijden spelen dus samen op het kinderdagverblijf. Vind je het prettiger als je baby alleen met andere kleintjes speelt? Kies dan voor een kinderdagverblijf met een speciale babygroep. Die zijn er ook.

Wat kost het kinderdagverblijf Zoetermeer?

Dat hangt van je persoonlijke situatie. De kosten worden bijvoorbeeld bepaald door het uurtarief, het aantal uur je kind naar het kinderdagverblijf gaat en of je recht hebt op kinderopvangtoeslag.

gro-up kan je op twee manieren helpen om de kosten te berekenen:

 • Vul onze rekentool in voor een proefberekening.
 • Bel ons op 010 286 27 77, dan maken we samen met jou een proefberekening.
gro-up volwassene vrouw kijkt op haar telefoon
Inschrijven Kinderdagverblijf Zoetermeer

Inschrijven voor het kinderdagverblijf Zoetermeer

Schrijf je vrijblijvend in voor een kinderdagverblijf in Zoetermeer. Binnen 3 werkdagen neemt bellen we je op, om jouw wensen te bespreken.

Je kan ook eerst een rondleiding volgen. Zoek op de onderstaande kaart naar een locatie, op de pagina van de locatie kun je een rondleiding aanvragen.

Vind een kinderdagverblijf bij jou in de buurt

Waar vind ik een kinderdagverblijf in Zoetermeer?

gro-up heeft een kinderdagverblijf in bijna elke wijk van Zoetermeer. Dus of je nu een locatie zoekt dichtbij je huis, je werk, de school van je kind(eren), of het station, er is er een. Op onderstaande kaart vind je gemakkelijk en snel een kinderdagverblijf in de buurt.

Je vindt een kinderdagverblijf van gro-up in deze wijken in Zoetermeer:

 • Buytenwegh
 • De Leyens
 • Dorp
 • Meerzicht
 • Noordhove
 • Palenstein
 • Rokkeveen
 • Seghwaert

Zoek je een andere soort opvang?

Testimonial Kinderdagverblijf Zoetermeer

“Altijd een lach op hun gezicht”

“Mijn kind vindt het kinderdagverblijf heel erg leuk. En ik ook. De pedagogisch medewerkers luisteren naar de wensen van jou als ouder. Ze hebben altijd een lach op hun gezicht als ik de kinderen kom halen. Na een lange werkdag word ik daar altijd weer blij van.”

Annette wordt net zo blij van het kinderdagverblijf als haar zoon

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik mijn kind inschrijven voor het kinderdagverblijf?

Zodra je weet vanaf wanneer je je kind naar de opvang wil brengen, kan je je kind inschrijven. Dit kan dus al tijdens je zwangerschap.

Wat is het verschil tussen kinderdagverblijf en de crêche?

Wat vroeger de crêche was, heet nu het kinderdagverblijf. We doen hetzelfde. Maar dan met de kennis van nu.

Wat is het verschil tussen kinderdagverblijf en kinderopvang?

Kinderopvang is meer dan het kinderdagverblijf. Ook peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO) vallen onder kinderopvang. Elke vorm van kinderopvang is anders. Het kinderdagverblijf is dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wat kost het kinderdagverblijf in Zoetemeer?

Het is afhankelijk van je situatie wat het kinderdagverblijf jou precies gaat kosten. Misschien heb je wel recht op kinderopvangtoeslag, bijvoorbeeld. Als je ons belt op 010 286 27 77, dan maken we samen met jou een proefberekening van wat de kinderdagverblijf jou kan kosten. Je kan ook zelf een proefberekening maken met onze rekentool.

Waar vind ik een kinderdagverblijf in mijn wijk?

In Zoetermeer vind je kinderdagverblijven van gro-up in bijna elke wijk. Klik hier en ontdek welke locatie er bij jou in de buurt zit.

Is er een wachtlijst?

Als er geen plek is op het kinderdagverblijf van jullie keuze komt je kind op een wachtlijst. Dit komt in Zoetermeer bijna niet voor.

Kan ik eerst komen kijken voor aanmelden?

Zeker kan dat. Je kan een rondleiding aanvragen via de pagina van de locatie van je keuze.

Hoe vaak kan mijn kind naar het kinderdagverblijf?

De kinderdagverblijven van gro-up zijn alle werkdagen open. Als er plek is, kan je kind dus op al die dagen naar de opvang. Minder kan ook. We raden wel aan om je kind minimaal twee dagen per week naar het kinderdagverblijf te laten gaan. Dan gaat de ontwikkeling sneller.