Kinderopvang

Kinderdagverblijf Villa Terbregge

Kinderdagverblijf Villa Terbregge in Rotterdam Nieuw Terbregge

Introductie

Ons kinderdagverblijf is een plek waar kinderen op hun gemak zijn en zich vertrouwd voelen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor veiligheid. Hoe we dat doen? Door goed te letten op wat de kinderen zeggen en doen. Zo creëren we een groepsgevoel en zorgen we voor saamhorigheid door kinderen samen te laten spelen, eten en zingen.

Dorps aan de buitenkant, warm en luxe van binnen

Kindcentrum Terbregge, waar het kinderdagverblijf een onderdeel van is, zit aan een kleine dorpsschool vast. In 2015 is het centrum helemaal gerestyled. De meubels en de kleuren maken het warm, rustig en luxe. Het kinderdagverblijf is op de begane grond. Er is veel licht in de groepsruimtes. De groepen zijn ingericht voor kinderen van alle leeftijden. Voor elke leeftijdsgroep is wel een uitdaging te vinden in een van de speelhoeken.

Buiten zijn rondom kinderdagverblijf Villa Terbregge…

We streven ernaar om elke dag naar buiten te gaan. De oudere kinderen hebben op het speelplein van Verbazisschool WOW genoeg ruimte om te spelen. De jongste kinderen spelen op het plein voor de groepsruimte. Of we gaan naar een van de speelplekken op de dijk naast het kinderdagverblijf. In de zomermaanden rijden we de meubels naar buiten, zodat we buiten kunnen knutselen. En als we buiten eten, genieten alle kinderen van het lekkere weer. Ook de kinderen die nog twee keer per dag slapen.

… of buiten zijn in de wijk

We maken graag uitstapjes naar speeltuinen in de buurt of de kinderboerderij. Kinderdagverblijf Villa Terbregge ligt in een rustige en landelijke omgeving. Er zijn veel openbare speeltuinen en groene zones. Daar wandelen of picknicken we graag met de kinderen.

Yoga voor kinderen

Een aantal keer per jaar bieden we kinderyoga aan. Een kinderyoga-docent geeft dan één keer per week een leuke les. En dat zes weken lang.

De vertrouwde sfeer van Kindcentrum Villa Terbregge

Is uw kind vier? Dan kan het naar onze BSO. Gewoon de trap op naar boven. Lekker dichtbij! Ouders waarderen het gemak van een kleinschalig kindcentrum in de wijk. De peuteropvang, het kinderdagverblijf, de Verbazisschool WOW en de BSO zitten in één pand. Ouders, pedagogisch medewerkers en de leerkrachten leren elkaar daardoor goed kennen. En voor de kinderen voelt het kindcentrum als een gezellige en vertrouwde plek in de wijk.

Bereikbaarheid van kinderdagverblijf Villa Terbregge

De meeste ouders komen hun kind lopend of op de fiets brengen of ophalen. Bus 35 stopt vlakbij en er is voldoende parkeergelegenheid.

Komt u ook een langs om een kijkje bij ons te nemen?

Meer informatie

LRK 158265002

GGD-Rapport

Locatie & Contact

Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 18:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Klantcontact en advies

010 286 27 77 e-mail klantcontact en advies

Voor algemene vragen en plaatsingsbeleid

Deze locatie

010 750 84 11

Adres

Meerum Terwogtlaan 137
3056 PP Rotterdam
Nieuw Terbregge
  • Avatar

    Nienke van Rijmenam

    Locatiemanager