SSST! waren kinderen en jongeren van gro-up niet deze zomer

SSST Summer Sport Skills Tour sportief programma

Deze zomervakantie was er op gro-up locaties een supertof sportief programma: de Summer Sport Skills Tour (SSST!). En SSST! waren de kinderen en jongeren niet. Zij hebben zich laten horen in de buurt.

Heb jij ze gehoord? Speciaal voor kinderen van onze BSO-locaties en jongeren van gro-up buurtwerk vond het evenement in de zomervakantie plaats met allemaal sportieve, creatieve, maar vooral toffe activiteiten. Een tour van de ene naar de andere locatie. “We zijn op 46 locaties geweest van Den Haag tot aan Utrecht. Niets was ons te gek”, vertelt Wendy Rietveld, organisator van de SSST! “Wij zijn trots dat we zoveel kinderen deze stoere activiteit in de zomervakantie konden bieden. Waar ze allemaal op zoek gingen naar hun eigen skills.”

Op zoek naar jouw skills

“Een kickboks workshop, stuntstepclinic, dansen op een interactieve dansvloer, Mega Twister of scoren met bubble voetbal: dit is maar een greep van de activiteiten tijdens het event”, vertelt Wendy. “Een dag om niet snel te vergeten”, zegt Lotte, een van de kinderen van BSO De Vuurvlinder. “Waarom zijn jullie niet iedere dag bij ons op de BSO? Dit is gewoon zo leuk”, zei Sara van BSO Boerderij de Balije. Wat vond zij het allerleukste van deze dag? “Het touwtrekken! Want de meisjes hebben gewonnen van de jongens!”