Uniek in de regio: 24/7 een borstkolf huren in het GeboorteHotel Haga

gro-up volwassene bij MyPump

Kraamzorg Rotterdam e.o. (onderdeel van gro-up) presenteert de MYPUMP unit. Je borstkolf trek je uit de muur.

MYPUMP: verhuren van borstkolven

Op 5 oktober lanceerde het GeboorteHotel Haga de MYPUMP unit voor het verhuren van borstkolven. Ouders kunnen daar 24 uur per dag een borstkolf ophalen. “Wij zijn blij dat we kunnen bijdragen aan een goede start voor alle pasgeborene en ouders”, zegt Liesbeth Brakenhoff van het GeboorteHotel Haga. “Wanneer je ons GeboorteHotel verlaat, kan je meteen je borstkolf mee naar huis nemen.”

Een goede start

“Na de geboorte van je baby wil je een goede start maken met het geven van borstvoeding. En het liefst meteen de borstvoeding op gang brengen. Ouders kunnen gemakkelijk een borstkolf huren. Je haalt de borstkolf bij de MYPUMP unit in ons GeboorteHotel”, vertelt Liesbeth. Op de unit staat uitgelegd hoe dit werkt. “Binnen 5 stappen heb je een borstkolf in je handen. Deze kan je huren voor de periode dat je borstvoeding geeft.”

Shutterstock 2041543973

Wat is MYPUMP?

Heb je na de bevalling van je baby een borstkolf nodig? Het GeboorteHotel Haga is de eerste locatie in Den Haag die ouders de mogelijkheid geeft om 24 uur per dag een borstkolf op te halen. Liesbeth: “Het maakt niet uit welke dag of tijd het is. Het gezin heeft altijd de mogelijkheid om borstvoeding aan hun kindje te geven. Dankzij MYPUMP kunnen ouders elk gewenst moment een borstkolf huren.”

MYPUMP verzorgt de gehele dienstverlening rondom het huren en ontvangen van een borstkolf voor de kraamvrouwen. De MYPUMP unit is toegankelijk voor alle gezinnen, ook kraamvrouwen die niet in het GeboorteHotel verblijven kunnen een borstkolf huren.

gro-up MyPump

In de media

Dat MYPUMP aan een behoefte voldoet, zagen ook verschillende media. Onder meer het AD en het Haags Dagblad berichtten erover.