gro-up sponsort de CPC Loop

gro-up sponsoring

Dat loopt lekker

Wist je dat je een gezonde levensstijl beter volhoudt, als je die al jong aanleert? Bij gro-up bewegen we daarom veel met onze doelgroepen. Ook op de opvanglocaties van gro-up en in buurten zijn kinderen en jongeren dagelijks bezig met bijzondere en sportieve activiteiten. En als sponsor van diverse loopevenementen zet gro-up kind, gezin en buurt in beweging: we moedigen deelname aan wandel- en loopevents aan.

Sponsor van loopevenementen

Want lopen kan je gemakkelijk doen: schoenen aan en gaan. Jong, oud, moeilijk ter been of super fit. Alleen of samen. Vandaar dat we loopevenementen sponsoren. En daar hoeft geen competitie-element in te zitten: je beste beentje voorzetten is mooi genoeg. gro-up vindt het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt het mooiste uit zichzelf te halen. Ieder in zijn eigen tempo. Waarbij plezier voorop staat.

Welke loopevenementen sponsort gro-up?

gro-up verbindt de buurt. Daarom sponsoren onze locaties vele lokale loopevenementen waar kinderen aan mee kunnen doen. Maar ook moedigen wij kinderen aan om mee te doen aan de grotere loopevenementen zodat kinderen zien dat bewegen een feestje kan zijn.

CPC Loop Den Haag

In Den Haag lopen jaarlijks bijna dertigduizend mensen een halve marathon vanuit het centrum via de Scheveningse pier terug naar het centrum: de NN CPC Loop Den Haag. gro-up is hoofdsponsor van de jeugdlopen van CPC Den Haag. Kinderen kunnen meedoen aan de gro-up jeugdlopen (1 of 2,5 km). Daarnaast organiseren wij allemaal leuke activiteiten in de gro-up corner op het Malieveld.

gro-up jeugdloop cpc

De jongste kinderen lopen met een coach: een ouder, voogd, zus of broer. Om het lopen al op heel jonge leeftijd toegankelijk te maken.

Lint-Wurmpie Run tijdens De Loop van Leidsche Rijn

In Utrecht is elk jaar De Loop van Leidsche Rijn. gro-up sponsort al jaren de jeugdafstanden die bekend staan als de Lint-Wurmpie Run. We verzorgen de warming-up en regelen een medaille. Aan de Lint-Wurmpie Run doen jaarlijks ruim duizend kinderen mee. Er zijn verschillende afstanden. Op de 500 meter en 1 kilometer kunnen kinderen samen met een begeleider lopen, bijvoorbeeld een ouder.

gro-up Lint-Wurmpie Run

Gezellig activiteitenprogramma

Op het evenemententerrein zijn allerlei randactiviteiten waar de kinderen voor en na hun 'Run' gratis aan kunnen deelnemen. gro-up verzorgt deze activiteiten. En gro-upper Irina Leijdekker - Kers doet dat inmiddels al bijna 10 jaar, samen met haar man.

Marathon Rotterdam

De tweede zondag van april staat Rotterdam in het teken van de marathon. In 2024 sponsort gro-up ook hier de jeugdlopen. Deze zijn de zaterdag, een dag voordat de volwassenen lopen. Ook tijdens de Marathon Rotterdam organiseren wij allemaal leuke activiteiten in de gro-up corner op de Coolsingel, vlakbij het punt waar kinderen na afloop hun medaille kunnen laten graveren.

gro-up kinderen rennen 1 km NN Kids Run tijdens de NN Marathon Rotterdam

Ook hier kunnen kinderen al heel jong meelopen: op de 1 km mag een coach meedoen.

Hardloop clinics

Om de drempel naar de jeugdlopen bij de CPC Loop Den Haag en Marathon Rotterdam en de Lint-Wurmpie Run te verlagen, organiseren we hardloop clinics. De jonge deelnemers doen allerlei leuke oefeningen voor een leuke warming up. Zo staat niemand onvoorbereid aan de start.

Avondvierdaagse

Elk dorp heeft er wel een: een avondvierdaagse. In het voorjaar lopen kinderen vier dagen door het dorp. Heel gezellig met de hele klas, de leerkracht en de ouders. En ook de pedagogisch medewerker van de buitenschoolse opvang (BSO) van gro-up is erbij. Want samen bewegen is het allerleukst.

Peutervierdaagse

Omdat wij vinden dat je nooit te jong bent om te bewegen, bedachten we de gro-up peutervierdaagse. Met het kinderdagverblijf en de peuteropvang door de wijk wandelen. Natuurlijk met afstanden die passen bij de korte beentjes van een peuter.