Shutterstock 2130147953 (1)

De beste zorg tijdens onvergetelijke dagen

We doen er alles aan om je zoveel mogelijk te laten genieten van de bijzondere tijd die eraan komt.

Een nieuwe naam, evenveel ervaring

De naam gro-up is nog relatief nieuw binnen de wereld van kraamzorg. Maar onze mensen trekken al jaren samen op om ouders en kinderen op verschillende plekken in Zuid-Holland de beste zorg te bieden. Vroeger deden we dat onder de namen Kraamzorg Rotterdam e.o. en KraamzorgNU. Behalve onze naam hebben we niet zoveel veranderd. We hebben door de jaren heen al veel ouders verblijd met onze zorg en vinden het geweldig om dat te blijven doen.

Over gro-up

Met gro-up bouwen we samen met gezin en buurt aan een wereld waarin iedereen de ruimte krijgt om het mooiste uit zichzelf te halen. We bieden kinderen de kansen die ze verdienen. En met onze kraamzorg doen we dat vanaf de geboorte. Want het mooiste uit jezelf halen, begint helemaal bij het begin.

KZR Def FC PNG Zonder Achtergrond
Kraamzorgnu Logo

Kraamzorg die bij je past.

Niet alleen elke baby is uniek, elke zwangerschap is dat ook. En wij kunnen het weten: we hebben tientallen jaren ervaring met kraamzorg. Samen met jou bepalen we daarom wat het beste bij je past.

22 0430 GU Gruppets Website Kraamzorg 01Groot

Liefdevolle en persoonlijke
kraamzorg

Een kraamverzorgende is zoveel meer dan degene die na de geboorte de beschuit met muisjes smeert. Op de kraamverzorgende kun je terugvallen als je het zelf even niet weet. Zo wordt die periode na de bevalling zo fijn en zorgeloos mogelijk. We geven je partner en jou alle belangrijke instructies en tips. Zo begeleiden we jullie bij al die eerste stappen samen.

Jij bepaalt wat bij je past

Bij gro-up bieden we kraamzorg bij jou in de buurt op de manier die het beste voelt. We kunnen je verzorgen in een van onze geboorte-/kraamzorghotels. Maar dat kan voor jou ook betekenen dat je onze zorg thuis ontvangt. En, uniek in de regio: je kunt bij ons een verblijf in een geboorte-/kraamzorghotel ook combineren met kraamzorg thuis.

Na je inschrijving

Nadat je je inschrijft, neemt onze zorgconsulent contact met je op. Tussen de 28ste en 32ste week van je zwangerschap komt zij bij je langs om met je te overleggen over alles wat belangrijk is: je behoeften en wensen, je gezinssituatie en eventuele bijzonderheden. Samen bepalen jullie hoeveel uur kraamzorg goed voelt. De zorgconsulent legt alles wat belangrijk is vast in een digitaal systeem en in het geboortedossier dat ze bij je achterlaat. Zij blijft daarna je vaste aanspreekpunt.