jeugdhulp jongen krijgt steun

Jeugdhulp die er meteen voor je is

gro-up jeugdhulp is er voor je. Op de manier die bij jou past.

gro-up jeugdhulp: altijd dichtbij

Als het gaat om de ontwikkeling en het welzijn van een kind, wil je geen tijd verliezen. Bij gro-up zetten we jeugdhulp in voordat het escaleert. Daardoor kunnen we snel helpen. Je kunt in Bodegraven-Reeuwijk, Delft, Gouda, Krimpenerwaard, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Montfoort, Oude Water, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Ronde Venen, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Woerden, Zoetermeer, Zuidplas bij ons terecht voor jeugd- en opvoedhulp.

gro-up jeugdhulp

Wat is jeugdhulp?

En wat is het verschil tussen jeugdhulp en jeugdzorg? Jeugdzorg is een overkoepelende term voor allerlei soorten hulp aan kinderen en jongeren. Waaronder jeugdhulp. Jeugdhulp helpt bij psychische hulpvragen. Bijvoorbeeld bij autisme, ADHD, hechtingsproblematiek, gedragsproblemen, prikkelverwerking, concentratieproblemen, driftbuien. Maar ook als er geen diagnose is. gro-up jeugdhulp doet dat op de plek waar dat voor het kind of de jongere het fijnste is. Dat noemen we ambulante jeugdhulp: wij komen naar je toe. Thuis, op school, op de (sport)vereniging. Ook jeugd- en opvoedhulp aan ouders valt onder jeugdhulp. En gro-up staat klaar voor professionals. Heb je als leerkracht een situatie in de klas? Of wil je als jeugdvoetbaltrainer tips hoe om te gaan met een bepaalde pupil? gro-up helpt je graag.

Ik ben een jongere

Soms loop je vast en heb je extra hulp nodig om weer vooruit te kunnen. Thuis, op school, met vrienden. Er is misschien iets gebeurd, het gaat al een tijdje niet goed of je zit gewoon niet lekker in je vel. Hoe kunnen wij je helpen? gro-up is er voor jongeren die zorg nodig hebben. Bijvoorbeeld voor jongeren met autisme, ADHD, trauma- of hechtingsproblematiek. In je vertrouwde omgeving bieden we zorg en ondersteuning, maar nooit meer dan echt nodig is.

Vanaf 16 jaar mag je als jongere zelf kiezen voor jeugdhulp. Daarom vertellen we je graag hoe gro-up jou kan helpen.

Specials voor jongeren

Ik ben een ouder

gro-up jeugdhulp voor ouders heeft een dubbele focus. Aan de ene kant helpen we je kind weer op weg. Heb je een kind dat wat hulp kan gebruiken? Omdat het een diagnose als ADHD of autisme heeft? Of geen diagnose maar wel gedragsproblemen vertoont, last heeft van trauma- of hechtingsproblematiek, concentratieproblemen of driftbuien? We helpen jullie graag in je vertrouwde omgeving.

Aan de andere kant helpt gro-up ook jou als ouder. Als jij een opvoedvraag hebt. Of als je situaties hebt in je gezin die je graag anders zou willen zien. We kijken dan wat jij nodig hebt. Zodat het snel beter gaat. En het weer fijn wordt thuis.

Ik ben een professional

Wil je een kind of gezin naar ons verwijzen? Vul het aanmeldformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact op met de ouders. Omdat we geen wachtlijst hebben, gaan we gelijk met ze aan de slag.

Ook scholen, kinderopvang en (sport)verenigingen hebben soms behoefte aan coaching en ondersteuning. Omdat je iemand met autisme in je team hebt. En je niet goed weet hoe je die ook het teamgevoel kan geven. Of omdat je even niet weet wat je moet met die leerling die elke keer de les verstoort. Bovendien kan je die ene leerling niet de extra aandacht geven. Je hebt er nog 29 in de klas. Dat begrijpen wij. En daarom helpen wij de professionals ook.