gro-up jeugdhulp jongerencoaching

Jeugdhulp regio Midden-Holland

De regio Midden-Holland bestaat uit vijf gemeenten: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas.

Onze jeugd- en opvoedhulp in Midden-Holland

Samenwerking & projecten

gro-up jeugdhulp ontwikkelde samen met Enver en Curium het concept Raatsamen. Met Raatsamen zorgen we ervoor dat kinderen zich goed kunnen blijven ontwikkelen op school. Zo helpen we samen schooluitval te voorkomen.

Sinds 2020 werkt gro-up samen met De Praktische GGZ. Dat is speciaal opgezet voor kinderen die een behandeling bij de specialistische Jeugd-GGZ volgen en een aanvullend traject nodig hebben. Voor die kinderen is er een warme overdracht van De Praktische GGZ naar gro-up. De Praktische GGZ schaalt sneller af. Het kind kan dan met begeleiding van gro-up in de eigen leefomgeving oefenen met wat het in de behandeling geleerd heeft.

gro-up jeugd meiden geven elkaar een hand

Productcodes Midden Holland

Individuele begeleiding

45A69

Individuele begeleiding zwaar

45A65

Groepsbehandeling

41A03

Groepsbehandeling zwaar

41A04

Vervoer

42A03

Wachttijd

gro-up jeugdhulp heeft in regio Midden-Holland geen wachttijd. Bij aanmelding van een kind of jongere, kijken we welke ruimte er is en binnen welke termijn gestart kan worden. De intake kunnen we al wel plannen. gro-up biedt altijd maatwerk. We doen een aanbod na gesprekken met de ouders en/of de jongere. Zo bieden we altijd een passend aanbod. Daardoor is vooraf niet precies te zeggen wanneer de jeugdhulp start. Wel zo snel mogelijk.

Wil je meer weten?

Wil je als verwijzer of zorgpartner eerst inhoudelijk met ons overleggen? Ons aanmeldbureau staat voor je klaar via telefoonnummer 010 – 286 27 69 of aanmeldingen.jeugdhulp@gro-up.nl.

Heb je een vraag over verwijzingen, beschikkingen of de zorgadministratie? Bel dan contact met de zorgadministratie jeugdhulp via 010 – 286 27 77. Of mail zorgadministratie.jeugdhulp@gro-up.nl.